fbpx

Ти ме научи

Ти ме научи да вярвам, много силно да вярвам, че мечтите се сбъдват, че щастието е около нас, просто трябва да се огледаме. Ти ме научи да вярвам в себе си и в нас!Ти ме научи да не губя надежда, че и след най-тежките дни, след най-ужасните бури, отново ще изгрее слънце. Да не губя надежда, че нещата ще са по-добре, че най-хубавото предстои.

Ти ме научи да не се отказвам, да не се предавам. Дори когато ми е било много тежко, когато съм била отчаяна, те ме караше да се усмихвам и да продължавам напред. Защото в този живот никога не трябва да се отказваш от нищо, към което се стремиш.

Научи ме и да не се отказвам от нас, въпреки разногласията, които сме имали, защото любовта побеждава всичко.

Ти ме научи да ценя малките неща. Показа ми красотата на онези уж най-простичките неща.

Научи ме да се радвам на днешния ден, на слънцето, на песента на птичките, на красивите цветя. Научи ме да ценя и онези малки, най-истински жестове, защото те показват най-силно колко много може да обича човек.Ти ме научи да се харесвам.

Благодарение на теб, любов моя, аз харесах себе си и дори недостатъците си. Всеки път, когато казваш колко съм красива, ти ме караш да повярвам в това. Защото истината е, че във всеки човек има нещо красиво, което той трябва да покаже пред света. И дори понякога това са недостатъците ни, които ни правят уникални.Ти ме научи да се усмихвам по-често.

Макар че не съм най-позитивният човек на света и много често забравям да се усмихвам, ти ме научи, че именно усмивката е моят най-прекрасен грим и моето оръжие срещу всички грижи и проблеми.

Ти ми повтаряш, че имам най-красивата усмивка на света и това ме прави много щастлива.Ти ме научи да обичам. Научи ме да повярвам в истинската любов. Нашите чувства са искрени, чисти и много силни. Ти ме научи, че когато обичаш, без да се замисляш, подаряваш сърцето си на другия, споделяш живота си с него, споделяш щастието и болката, понякога дори пренебрегваш себе си заради любимия. Научи ме, че в любовта не трябва да искаш, а да даваш, много да даваш!

Ти ме научи на много неща, но най-важното е, че ме научи да бъда човек, истински и добър.

Благодаря ти за това!

Текст: iwoman.bg

Close