fbpx

Тези 4 зодии са най-верните приятелки

Има много мнения по въпроса дали съществува истинско приятелство между жени. Често се появява завист или пък мъж, който може да ги раздели. Има обаче зодии, чиито представителки са верни приятелки. Те са до вас и в най-трудните ви моменти, независимо какво се е случило. Можете да им имате доверие и да сте сигурна, че няма да ви предадат заради мъж или от завист. Обикновено биха направили всичко, за да сте добре. Ако имате приятелка от следните зодиакални знаци, сте късметлийка.

Дева

Те винаги знаят какво да направят, защото са много умни и интелигентни. Във всеки един момент знаят кое е най-правилното решение и могат да ви дадат съвет. Те са готови да рискуват всичко за даден човек, без дори да се замислят.

Девите са много духовити и забавни и могат да повдигнат настроението ви за секунди. Те са много разумни и дават едни от най-добрите съвети. Много добри приятелки са, защото са честни, искрени и никога не биха ви излъгали. Предпочитат да кажат истината и да се скарате за седмица, пред това да излъжат и да се чувстват виновни цял живот.

Те са хората, които винаги ще премислят ситуацията до последния детайл и ще дадат най-точна оценка и съвет. Можете да им имате доверие и да сте сигурни, че няма да споделят тайните ви с някого.

Скорпион

Те са огнени и страстни. Готови са да направят абсолютно всичко, за да е добре приятелката им. Не ги интересува, че е възможно и самите те да си навлекат неприятности. Ако приятелката им има проблем, то и те имат.  Много всеотдайни са и не биха оставили приятел в беда.

Винаги са готови да помогнат и дори да пренебрегнат своите собствени ангажименти и нужди. Те обичат много силно приятелките си и страдат заедно с тях. Те ще ви изслушат и ще останат до вас и в добро, и в лошо. Те приемат най-добрата си приятелка като сестра и никога не биха я предали.

Телец

Те са изключително уравновесени и спокойни, независимо какво се случва. Ако имате нужда от слушател, който да приеме насериозно проблемите ви и да ви помогне, то те са точният човек. Винаги са готови да отделят време за приятелката си, независимо колко са заети. Готови са да отменят всичките си ангажименти, ако най-близката им приятелка има нужда от тях. Те мислят адекватно и обикновено дават много добри съвети.

Телците умеят да се поставят на мястото на приятелките си и ще помислят първо за вашите чувства. Не биха направили нещо, което да ви нарани. Те са много внимателни и грижовни, когато става въпрос за любим човек. Представителките на този зодиакален знак няма да ви предадат.

Стрелец

Известни като най-позитивните, откровени и забавни жени в зодиака,  Стрелците са страхотни приятелки. Те винаги са готови да изслушат болката ви и да направят всичко възможно, за да се почувствате по-добре. Топлият им поглед и подкрепата им са способни да подобрят моментално настроението ви.

Но те са и откровени до болка. За тях е по-важно да кажат нещата, които мислят, вярвайки, че истината е по-ценна от това да излъжеш някого, за да го накараш да се почувства по-добре. Ето защо и това ги прави толкова ценни приятелки.

Close