fbpx

Тези 4 зодии нямат равни в леглото

Не всички имат високо либидо и самочувствие под завивките. Но тези четири зодии, определено успяват да излязат извън всякакви граници на сексуалните изживявания. Представяме ви експериментаторите, които могат да ви завъртят главата и да не напуснат мислите ви.

Телец

За тези представители всичко е секс и близост. Падат си по нежните докосвания, които активират фантазията и възпламеняват страстта. Ако попаднете с Телец в леглото, не прибягвайте към груби и бързи движения. Обичат да чувстват човека до себе си, да целуват и да галят, да засипват цялото ви тяло с усещания.

Лъв

Родени за флиртове и съблазняване. Представители с високо либидо, което ги прави още по-привлекателни и неустоими. Флиртът за тях е изкуство, така че отделят доста внимание да впечатлят обекта си на желание. Специалното им умение в леглото е постоянното вкарване на нови движения в арсенала. Всеки път в леглото на Лъва е като секс за пръв път – прочувствен и незабравим.

Скорпион

Уверената им натура личи отдалеч. Успяват да завладеят всеки, когото пожелаят. Привидно възпитани и уравновесени, съсредоточават цялата си агресия под завивките. Живеят за новите преживявания, а откриването на нови удоволствия е едно от хобитата им. Страстта в спалнята им продължава през цялата нощ и води до незабравимо преживяване. Никой не остава разочарован от опита им.

Водолей

Водолеите използват социалните си умения, за да привличат нови бройки в спалнята си. Думите им винаги са толкова съблазнителни, че трудно може да им се устои. Обичат да изпълняват желанията на партньорите си, което ги кара да ги искат все повече. Независимо дали са в сериозна връзка или в флирт за една нощ, избягват традиционните методи. Това е качеството им, което кара любовниците им да се връщат отново и отново.

Close