fbpx

Събудете спящата красавица

От среднощните ви лудории в не чак толкова далечното минало бяха пропищели всички съседи, а днес се мислите за късметлии, ако се повъртите на калъп за повече от 10 минути веднъж седмично.

Какво се случи със секса, след като се събрахте да живеете заедно?

black-and-white-1031639_960_720

И как ди си върнете ония диви нощи? Не е нужно да търсите нова любима, просто изтърсете праха от връзката ви. Ето ви няколко идеи за това.

Това се случва дори на най-добрите двойки: до вчера го правехте като зайци, а днес вече не можете дори да си спомните как изглежда любимата ви гола. Струва ви се, че постният секс живот, на който сте подложени, е в реда на нещата именно защото партньорката ви иска така.

Всъщност никоя жена не харесва факта, че го прави веднъж седмично.

Нито пък има такава, която мистериозно започва да мрази секса шест месеца след като е свила гнездо. Разреждането на секса като че ли става от само себе си. След като вече така или иначе се виждате всеки ден, онова безпокойство, “ако не го получа сега, може да ми се отвори парашутът чак другата седмица”, е безвъзвратно загубено. За щастие жените са подвластни на навиците. Колкото повече секс правят, толкова повече мислят за него и съответно повече мечтаят за него. И те също като вас искат да променят нещата с изчезващите потни въртележки, но имат нужда от вашата помощ. Ето как да върнете секстръпката в рутинното съжителство.

Поговорете малко мръсотии

Ясно е, че вие говорите за секс винаги когато имате тази възможност, независимо дали миете колата си, или сте на общо събрание на акционерите, но женският мозък работи различно. Жените едва ли ще се сетят да говорят за секс дори когато въздишат по снимките на Брад Пит. Вие сте тези, които трябва да вземете нещата в свои ръце и да предизвикате събитията, най-добре на публично място. Например, докато сте на гости, прошепнете в ухото на приятелката си, че я желаете, и й обяснете накратко точно какво смятате да направите с възможно най-цветисти думи. Това ще разбуни въображението й и ще разтърси леглото по-късно вечерта.

Изненадайте я

Най-лесният и най-бърз начин да излезете от секс рецесия е изненадата. Може да звучи прозаично, но всеки път, когато направите неочакван подарък или излезете от рутината, това ще напомни на вашата половинка как в началото на връзката ви сте били готови да направите буквално всичко, за да надникнете под полата й. А това е възбуждащо. Жените наистина са готови да отговорят подобаващо на всяко доказателство, че все още са желани и секси, и намират доста начини да изразят своята благодарност (разбирай френска любов).

Една идейка: Нарисувайте с пръст сърце на огледалото в банята, преди тя да си вземе душ, и чакайте ефекта. Ако обаче не си падате по напудрените глезотийки – просто й се обадете в работата и й кажете, че цяла сутрин мислите за нея и просто е трябвало да чуете гласа й. Или пък небрежно й подхвърлете два билета за концерт, театър или кино, докато сте я извел на вечеря. Тя вече е нагласена и облечена подходящо, така че няма да се дърпа, а ще се възхити на идеята ви. Можете да направите и нещо далеч по- прозаично, като например да я заместите пред купа мръсни чинии, като й обясните, че й давате преднина да се нагласи в секси бельото,

което ще намери в спалнята. Не я карайте да чака.

sex-2

Едно време, когато бяхте хлътнали до полуда, щом тя поискаше да правите джиджи-биджи, вие скачахте в леглото гол за има няма три до пет секунди, независимо от плановете ви, работата или телевизионното предаване. Сега, освен че не ходите никъде, смятате, че нейните инстинкти могат да почакат поне докато свърши “Стани богат”. Това е голяма грешка. Отхвърлянето си е отхвърляне и жените за съжаление го приемат твърде лично. Повечето жени споделят, че независимо дали любимият говори с майка си по телефона или си готви “домашното” за утре в службата, ако им е отказан секс, то е защото те не са достатъчно секси и най-вече защото мъжът вече не ги харесва достатъчно. А когато вие все пак станете готов, шансовете нейното либидо да се събуди са минимални. Ако зарежете важното нещо, което правите, за да се отдадете на секс, тя непременно ще оцени жеста!

Завъртете колелото на спомените

Не трябва да изобретите колелото, за да разчупите формулата “веднъж седмично” и да върнете към живот спонтанния животински секс. Това може да стане доста лесно, като отворите вратата на… спомените. Всички жени са неспасяеми романтички дълбоко в себе си, дори сериозните прогимназиални учителки, така че ако си сложите онази секси фланелка, с която правихте любов на плажа в Созопол, или пък пуснете “оня диск” на Ения, мажете да пуснете в ход секси спомените. И вместо да казвате, че ви липсва тонусът на доброто старо време (голяма грешка, защото думите ви директно ще се преведат като “Сега умирам от скука с теб”), използвайте косвени хитринки, за да възродите секси дните и нощите от едно време.

Възбуждайте я

Когато все пак стигнете до кревата, постарайте се да направите изживяването уникално, така че тя да иска още и още от същото. Опитайте да я пощипвате, гъделичкате и да напипате всяка ерогенна зона по тялото й. Задръжте малко, преди да стигнете до същността на нещата, и това ще я подлуди. Най-вече ще й напомни за едно време, когато все още не знаехте кое е позволено и кое не, карахте по правилата на добрия любовник и обръщахте внимание на всяка нейна фибра.

Източник: jenatadnes.com

Close