fbpx

Страхотна Връзка: Късмет или Умение?

Това е Част 3 от серия от 3 статии, които ще ви покажат как да привлечете и задържите мъжа до себе си задълго.

Част 1 – Как да Станеш Повече от “Увлечение” за Него

Част 2 – Задръж Интереса Завинаги

[Вие сте тук] – Страхотна Връзка: Късмет или Умение?

Бих искал да знам какво мислите за мъжете и връзките.

Всъщност има само два отговора според мен.

Или си мислите, че имате някаква предопределена “съдба” с мъжете, т.е. или ви се случват нещата в любовта, или не.

Или..

Вярвате, че се изискват определени “умения” да срещнете мъж и да имате истинска дългосрочна връзка и, като интелектуално и емоционално интелигентна жена, можете да подобрите тези свои “умения”.

Сама Създаваш Късмета си – Добър или Лош

Ето какво…

Ако все още има част от вас, която си мисли, че имате лош късмет – и ще останете урочасани завинаги – то трябва да бъда честен.

Всичко това не е за вас и не бих искал да си губите времето и енергията тук, защото отрицателните мисли ще ви потискат винаги и не знам дали мога да ви помогна.

Съвсем не сте готови да промените живота си, защото все още не сте приели простия факт, че ВИЕ и само вие имате силата да промените нещо.

Но ако вярвате, че любовта и наистина чудесните връзки – като повечето неща в живота – са плод на късмета, който се случва, когато подходящата ситуация (или мъж) се сблъска с подходящия човек, който е готов… то продължавайте да четете.

Това ще ви хареса.

Първо Разбери Как Работи Обвързването за Мъжете

За повечето мъже, дългосрочното обвързване не е само въпрос на избор и думичката “да”.

Нужна е определена комбинация от постоянни изживявания, които с времето да научат мъжа на любов и себеотдаване.

Вижте… някои жени разбират за какво говоря и те никога нямат онези проблеми, с които други жени често се сблъскват. Те притежават УМЕНИЕ, което използват подсъзнателно и карат мъжете да ги ПРЕСЛЕДВАТ и да ги молят за ОБВЪРЗВАНЕ. Но не е ли това “естествения” начин? Така е. Но, както много добре знаете, не винаги се получават така нещата. Всъщност, така се случва ако знаете как да предизвикате определени емоции у мъжа – и после да ги поддържате и разпалите в дългосрочна връзка. Ако сте това, което наричам “готино момиче“.

След Това Усъвършенствай Уменията си

Ала не на всяка жена й идва отвътре умението да поддържа нещата страстни и горещи за повече от няколко месеца… тогава мъжът предвидимо се отдръпва и започва да се съмнява.

Точно в този момент някои жени изпускат контрола и нямат никаква представа какво да направят, за да върнат нещата обратно.

Имам добри новини за вас…

Има едно елементарно “умение”, което може да усвоите до съвършенство с мъжете и то ще ви помогне да имате желаната любов вместо постоянни разочарования.

Още по хубавото е, че противно на всички вярвания, това умение НЕ Е вродено.

Истината е, че всяка жена, която е готова да учи, може да усвои тези умения.

И всяка жена може бързо да подобри успеха си сред мъжете или връзката си с единствения мъж, прилагайки това единствено умение.

И кое е това умение измежду всички други?

Това е умението да възбуждате ПРИВЛИЧАНЕ в мъжа, и да го накарате да изпитва силна емоция, когато сте заедно. Има 4 основни езика на привличането, които ще откриете в моя наръчник Тайните Езици на Привличането, но тук ще ви разкажа за един от тях.

Уникална и Непредсказуема

Може да останете изненадани, но един от най-лесните и ефективни начини да възбудите привличане в един мъж – още от първата ви среща – е да сте уникални и непредсказуеми.

Имам предвид, че трябва да смесвате сериозното със забавното по начин, който той не очаква. Това създава мистерия, той иска да сте заедно, защото това е вълнуващо за него. Изисква се малко мислене и креативност, но най-хубавото е, че това поддържа връзката интересна и за двама ви.

Миксирайте: ако обикновено правите едно и също нещо в неделя сутринта, измислете нещо различно и неочаквано. Ако имате среща с мъж, не го питайте какво работи. Говорете за нещо съвсем различно, което той не очаква. Ако мъжът знае какво точно ще направите или кажете, тогава сте предсказуеми. А това е равносилно на скучни. Тогава мъжът започва да губи интерес.

Прочети цялата статия на EdinstvenaZaNego.com
2015 © Единствена за Него

Close