fbpx

СТРАНИЦА ИЗ ДНЕВНИКА НА ЕДНА ЖЕНА

СТРАНИЦА ИЗ ДНЕВНИКА НА ЕДНА ЖЕНА:

Събота вечер. Мъжът ми се държи странно.

Уговорихме се да се срещнем в един ресторант да хапнем. Цял ден ходих по магазините с приятелки, мислех, че ми е ядосан, защото мъничко закъснях. Той дори не го изкоментира.

Разговорът не вървеше, защото той мълчеше през цялото време. Предложих му да се приберем на по-тихо местенце, за да поговорим. Той се съгласи, но продължи да мълчи. Попитах го какво го безпокои, а той отговори че всичко е наред. Попитах дали мълчи заради мен. Каза, че няма проблеми и не си струва да се безпокоя. По пътя към вкъщи му казах, че го обичам, а той се усмихна и продължи да шофира.

Не мога да разбера поведението му и не знам защо не ми отговори. Вкъщи не ме напускаше усещането, че мъжът ми е много объркан. Седеше неподвижно втренчен в телевизора, чувствах го отдалечен. Накрая реших да си лягам да спя. След десет минути той дойде и – изненадващо – отговори на ласките ми.

Правихме секс, но все още го чувствах странно отдръпнат. Реших че това вече е прекалено и че трябва непременно да го обсъдим, но забелязах, че той вече е заспал. Плачейки, заспах и аз. Убедена съм, че си има друга! Моят живот е катастрофа.

СTРАНИЦА ОТ ДНЕВНИКА НА МЪЖА :
Събота вечер. Днес Барселона загуби, но за сметка на това с жената правихме секс.

Close