fbpx

Силата, която притежава една жена

Кралици здравейте!

Днес основната ми цел е да ви покажа колко много сила имате вие. Да, точно така ВИЕ! Информацията е потвърдена от мъж – Според Сун Дзъ, авторът на „Изкуството на войната“, силата на мъжете зависи от любовта и силата на жените. Ненапразно навремето, когато са превземали града, най-напред са убивали жената на царя, като така са го лишавали от нейната сила и любов. И тогава изходът на битката е бил предрешен. И колкото по-важна е битката, толкова по-силна жена трябва да бъде редом до мъжа.

Как се чувствате? Чудесно?!? Бали във вас е нежната власт с която можете да издигнете вашия мъж, като му вдъхнете кураж и сила, като повярвате в него. Също така не напразно казват, че зад всеки (почти всеки) мъж стой жена. Казват така, защото просто това е истината.8cd28d6a1699471152407752a565f211

Всяка една от вас е невероятна, всяка една от вас е кралица в собствения си живот. Днес ще разгледаме част от  профила на една велика жена – Мерил Стрийп.

Мерил Стрийп е считана за най-великата жива актриса и една от най-великите на всички времена. Била е номинирана за Оскар цели 18 пъти, световен рекорд. Тя е жена, която е осъзнала нейната сила и е повярвала в себе си. И точно заради това е издигнала не само себе си, ами и съпруга си. Или поне така вярвам аз. Жени се през 1978 година за Дон Гъмър, скулптор на настолни и стенни скулптори. И само 2 години след брака им той се преориентира и разширява кръгозора и интереса си към по-3d025f18cb1678706444d8a2eba282b6мащабни и свободни скулптори. Което му носи голям успех.

Случайност? Не мисля, по-скоро някой стой зад тази мотивация…кой ли е? Но разбира се това е мое мнение, което формирам на база няколко факта, нямам поглед над цялата картина и какво се е случвало зад затворените врати. Но това, което вярвам е че тя е музата зад неговия успех. Много творци открито признават, че работата им е вдъхновена от дадена невероятна за техния живот жена.

Мерил Стрийп е мъдра и много стилна, класна жена, тя се радва на живота и изглежда чудесно на 66, както е изглеждала и на 20. Според мен вътрешната и красота, удовлетвореност и щастие личат и отвън. Тя има един определен цитат, който аз много обичам, защото разкрива същността й, тя гордо заявява коя е тя и в какво вярва, без да се опитва да се впише в нечии критерии за съвършенство, само и само за да се хареса… и точно и за това се харесва.e4a9c6d8e1decf00afbd7a95ba6e6ede

„Аз вече нямам толерантност за някои неща, и то не защото съм станала арогантна, а просто защото достигнах етап в моя живот, в който отказвам да си губя времето, правейки неща, които ме нараняват или не ме удовлетворяват. Не толерирам цинизъм, ексесивен критицизъм и разни изисквания. Изгубих желание да угаждам на тези, които не ме харесват, да обичам тези, които не ме обичат и да се усмихвам на тези, които не искат да ми се усмихнат.

b2e1f0a1297e1917089e0927e6967db3„Аз вече нямам толерантност към това да отделям дори и минута на тези, които лъжат или се опитват да манипулират. Аз реших вече да не съжителствам с преструвки, двуличност, нечестност и евтино възхваление. Не толерирам избирателната ерудиция и академичната арогантност. Също така не се вписвам към популярното клюкарстване. Мразя конфликтите и сравняването. Вярвам в свят на опозициите и точно за това избягвам хора със сковани и непреклонни характери. В приятелството не харесвам липсата на лоялност и предателството. Не се разбирам и с тези, които не знаят как да направят комплимент или да дадат дума на насърчение или поощрение. Преувеличаването ме отегчава, и ми е трудно да приемам хората, които не харесват животните. И като капак на всичко, не толерирам хора, които не заслужават моята толерантност.“2c8b1cc960136aa16a06f51ff02a91d3

Това е Мерил Стрийп в цялата и същност, една горда жена, една уникална жена, която живее спрямо това, в което вярва тя. Бъди уникат мила кралице, бъде вдъхновение, бъди муза, защото никой не твори изкуство за копия и дубликати, чиято мисия е просто да се харесат.

Ти си уникална, аз го знам, повярвай в себе си и бъди себе. Желая ти една седмица изпълнена с много усмивки, прави нещата, които те правят щастлива и обичай, обичай себе си, обичай живота, той е прекрасен, точно като теб!

За вас, КРАЛИЦИ!

С много любов,
Ани

https://thegreenqueensclub.com

Close