fbpx

Секс хороскоп за месец Юли

Ето какво очаква всяка зодия този месец в сексуален план.

Овен

Либидото ви определено е излязло в лятна отпуска през месец юли. Ще бъдете уморени от хаоса във връзката си, а освен това сте влезли в режим на „гнездене“. За да запазите тръпката, ще се наложи да правите компромиси по отношение на секса.

Телец

Умът ви е настроен адски еротично и въпреки че постоянно мислите за секс, химията с партньора ви се размива. Може би сте на различни вълни в момента, но ще бъде във ваш плюс, ако се опитате да осъществите всичките си копнежи.

Близнаци

Няма нужда да се извиняването за вашето мнение по някои интимни въпроси. През този месец ще научите истини, които притесняват половинката ви в сексуално отношение. Изчистете недоразуменията и започнете „на чисто“.

Рак

Това определено е вашият месец! Ще бъдете настроени изключително романтично и всяко ваше сексуално преживяване ще бъде върховно удоволствие и за двамата. Отдайте му се.

Лъв

Направете опит да се сближите с партньора не само физически, но и емоционално. Повярвайте, двете са взаимно свързани. Успеете ли в начинанието, сексуалната ви връзка ще достигне нови висоти.

Дева

Не е нужно да доказвате нищо на никого. Ако нямате желание за секс, просто не се насилвайте, без значение какво мислят другите. Изслушвайте се, разберете има ли проблем „по трасето“ и преминете към действие, когато се почувствате сигурни.

Везни

Имате желание за нещо различно и непознато. Това може да бъде доста опасно за връзката ви, защото много нови хора ще се появят в живота ви и изкушението е наистина голямо. По-добре насочете енергията и желанията си към нови пози и места с половинката.

Скорпион

Голяма част от Скорпионите ще започнат да търсят нещо повече в секса, освен приятно прекарване. За едни това може да бъде духовно свързване, а за други бебе. Хубавото е, че във всички случаи ще получите разбиране от човека до вас.

Стрелец

Не оставяйте ревността да замъгли съзнанието ви. Тя е част от всяка връзка и може да бъде превърната в нещо много градивно. Ако се чувствате несигурни, поговорете с партньора и не спирайте да вярвате и доказвате на себе си каква страхотна половинка сте!

Козирог

Има изглед нещата да се променят към по-добро, що се отнася до сексуалните въпроси. Напоследък сте имали други приоритети във връзката, но сега е моментът да отделите време и за този вид удоволствия.

Водолей

Съсредоточете се върху себе си и собствените си желания, вместо да се опитвате да угодите постоянно на човека до вас. Малко доза егоизъм между завивките ще се отрази чудесно и на двама ви.

Риби

Преминавате през труден период, в който се чудите кое по-напред да „ремонтирате“. Дайте си достатъчно време да се влюбите и опознаете отново, а страхотният секс ще дойде от само себе си. Не се притеснявайте, не е останал в миналото.

Close