fbpx

Седмичен хороскоп (от 28.08. до 03.09.)

Овен

При вас, Овни, са възможни изненадващи обрати в началото на седмицата. Каквито и планове да си правите, е възможно те да се объркват при независещи от вас обстоятелства. Старайте се да сте адаптивни и не се отчайвайте. Колкото по-спокойни сте, толкова повече успех се очаква да имате. След четвъртък не е изключено да имате ангажименти покрай възрастен роднина, покрай дома или семейството ви.

Телец

Вие, Телци, в началото на седмицата ще си имате разправии и пререкания с половинките или с други членове на вашето семейство. Постарайте се да сте достатъчно толерантни и да виждате и противоположната гледна точка. По този начин ще сте максимално обективни и по-добре ще стигате до консенсус. След четвъртък е възможно да имате напрежение в работата. Не е изключено да ви се наложи да замествате болен колега или да поемате повече задачи от обикновено.

Близнаци

Ако сте родени под знака Близнаци, се очаква седмицата ви да е доста динамична. По всяка вероятност ще се натъквате на интересни хора, с които ще обменяте информация и да трупате обогатяващи ви впечатления. В любовен план ви чакат романтични обяснения и приятни срещи. След четвъртък е възможно да получите важни съобщения, обаждания или доставки.

Рак

Вие, Раци, се очаква в началото на седмицата да сте наистина успешни в обществен план и да направите впечатление на важни за вас хора. Някой от вас ще демонстрират нови придобивки, други ще афишират връзка пред останалите, докато трети ще направят голям пробив в службата си. Към края на седмицата голяма част от вниманието ви ще се върти около финансовите ви дела. Ще си правите равносметка и ще се опитвате да сте спестовно настроени и прагматични.

Лъв

Вие, Лъвове, ще сте силно емоционални през седмицата и не е изключено да имате разправии с членове на семейството или близки до вас хора. След четвъртък е много вероятно да имате ангажименти по кредити, общи финанси, инвестиции или наследства. Някои от вас ще си правят изследвания, зъби или друг вид медицински интервенции, други ще се интересуват от правни или философски въпроси.

Дева

При вас, Деви, в началото на седмицата не е изключено възрастен роднина да има нужда от вашата помощ и да ви се наложи да се отзовете. След четвъртък ще сте на любовна вълна и по всяка вероятност ще успеете да се насладите на време с партньора или децата. Внимавайте с документите, които подавате или подписвате, за да не допуснете грешки от недоглеждане.

Везни

Ако сте родени под знака Везни, се очаква да сте нестандартни и креативни през седмицата. Хората ще ви харесват и ще ви подкрепят в начинанията. Бъдете внимателни с финансовите въпроси и проверявайте всички клаузи в договорите, които подписвате. След четвъртък е възможно да ви се наложи да се отстоявате и доказвате пред човек, когото считате за авторитет.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще сте много грижовни и в услуга на другите в началото на седмицата. Ще обръщате голямо внимание дори на хора, които познавате отскоро, което не е изключено да предизвика ревност при най-близките ви, които може да се почувстват пренебрегнати или застрашени. След четвъртък съществува риск от необмислени харчове и загуба на пари. Каквото и да правите, най-важното е да запазвате баланса и да не се изхвърляте.

Стрелец

При вас, Стрелци, се очаква седмицата да бъде успешна и пълна с възможности, както за личностно, така и за професионално развитие. Много е вероятно доскорошен флирт да се задълбочи и да прерасне в нещо сериозно, с потенциал за развитие. След четвъртък е възможно да решите да промените или подобрите визията или режима си на хранене.

Козирог

При вас, Козирози, седмицата ще започне малко колебливо и неуверено, но към четвъртък повечето от вас ще се оптимизират и ще наберат сили, за към края на седмицата плановете ви да бъдат успешно реализирани. Препоръчително е да сте внимателни във връзка с общуването си с другите и да не казвате веднага, нещата които ви хрумват, понеже има риск да развалите отношенията си с някого от обкръжението заради прекалена откровеност или прибързаност.

Водолей

Вие, Водолеи, ще сте влюбени и доста мечтателни в началото на седмицата. Възможно е да имате сърдечен трепет и вълнение към човек, който отдавна ви е влезнал по кожата. Не е изключено също така да получите хубави новини във връзка с нещо, което от известно време ви вълнува. След четвъртък ще се насочите към решаване на служебни или парични въпроси и по всяка вероятност ще сте изключително продуктивни.

Риби

Вие, Риби, в началото на седмицата може да очаквате запознанства с чужденци или с хора, които под една или друга форма ще разширят съзнанието ви и ще променят мирогледа ви. След четвъртък ще успеете да блеснете в службата и да направите впечатление на шефове и висшестоящи. Почивните дни ще изкарате с приятели и съмишленици.

Източник: https://dama.bg/

Close