fbpx

Седмичен хороскоп за 4 – 10 март

Овен

Макар и по-кратка – работната седмица ще е изключително наситена откъм събития и действия. Обстоятелствата ви заставят да бъдете на няколко места наведнъж. Още през първия работен ден ще се окажете необходими на много хора. Ако във вторник ви предстои да помогнете на някого, не разчитайте на благодарност – сега в голяма степен всички са заети с лични въпроси. Обкръжението ви може да демонстрира креативен подход и това е добър момент да намерите нови общи теми и цели.

Телец

Седмицата е благоприятна за работа с информация, кореспонденция, свободно време – за общуване по интереси, пътувания, срещи. Обърнете внимание и на здравето си. В средата на периода се постарайте да действате активно, ако искате да постигнете нещо реално, и включете околните, ако ви е нужна помощ. Петък е благоприятен ден за разговори и преговори, където е необходимо да се изработи общ план за действия.

Близнаци

Тази седмица променете това, което е престанало да ви устройва – графикът на работа, детайлите от интериора вкъщи, отношенията с партньора. Много неща, които ви се случват, ще се направляват от скрити сили и чак след време ще можете да ги разберете. Краят на седмицата прекарайте в спокойна обстановка и не правете компромиси относно хората, с които ще бъдете. В личен план е назряла нуждата от някои промени. Само малко повече кураж и нищо няма да попречи на щастието ви.

Рак

Ако в началото на тази седмица все още усещате напрежението да ви притиска, то с напредването на дните обстановката постепенно ще започва да се нормализира. Опитайте да отпуснете мускули и нерви, организирайте си нещо приятно, което да отклони мислите ви от вечните проблеми, било то и в работен ден. Относно личните ви отношения – ситуацията ще е благоприятна особено ако целите и желанията ви с другата страна съвпадат. Един сериозен и състоятелен разговор може да се окаже по-важен и вълнуващ от всичко останало. Спонтанната активност ще ви зарадва. Организирайте си едно изненадващо пътуване през почивните дни.

Лъв

През тази седмица не се раздавайте там, където няма да оценят и частичка от това, което правите. Опитайте се да усетите кое сега е с приоритет само и единствено за вас и насочете натам всички нужни ресурси. Няма да ви е толкова лесно да действате с ускорение и най-добре е плавно да се движите напред, като разчитате на проверени партньори и избягвате риска. В сряда не бързайте да приключвате нещата по-рано от техния срок, това може да доведе до резултати, различни от това, което сте очаквали. Контактите с хора, на които симпатизирате, сега ще бъдат леки и спонтанни. Необходимо е да осъзнаете, че живеете не с бъдещи, а с настоящи радости, и какво трябва да направите, за да ви е интересен животът точно сега.

Дева

Тази седмица ще е лесно да бъдете извадени извън нерви. Хубаво е да не доставяте това удоволствие на конкурентите си. Периодът може да се окаже плодотворен, ако го посветите на търсене на информация и на решаване на сложни задачи. Колкото по-тесни са рамките и по-къси сроковете, толкова по-ефективна ще бъде дейността ви. В края на седмицата не проявявайте прекалена откровеност и не натрапвайте гледната си точка на околните. Хубаво е да имате самочувствие, но проявата му не винаги е приятна на околните. През почивните дни се постарайте да действате без емоции, когато решавате нещо наистина важно, касаещо отношенията ви с партньора.

Везни

В началото на новата седмица може да срещнете някои проблеми в общуването с любимия човек. В работата дреболии ще ви пречат да се съсредоточите и да довеждате докрай планираното. В средата на периода най-добре да се заемете с нещо, което не изисква прекалено сериозен подход и което можете да оставите в случай на нужда. В петък можете обаче да водите активни преговори и да провеждате срещи. Почивните дни освободете от всякакви мисли за работа, пари и други материални ценности.

Скорпион

Това е време да осъзнаете, че работата не е най-важното в живота и част от нещата може да стават без вашия контрол. Още в първия работен ден е възможно да се наложи да се откажете от някои планове, за да имате сили за нещо по-важно. В сряда и четвъртък се съсредоточете върху това, което ви харесва, и почакайте, докато останалите перспективи се оформят достатъчно. Като цяло периодът предразполага да оставите събитията да се движат без ваше участие. В любовта бъдете отстъпчиви, компромисите правят чудеса.

Стрелец

Тази седмица се отправете на път. Имате нужда от „промиване“ на мозъка от грижи и тревоги. Абстрахирайте се от случващото се около вас и впрегнете целия си оптимизъм. Постарайте се никого да не закачате, да не обидите, изключете критиката. Задавайте повече въпроси. Достигайте до същината, но така, че другите да чувстват вашия интерес и доброжелателно отношение. Ако ви е трудно, по-добре се уединете и се заемете с работа самостоятелно. Ако сте се преуморили, отделете си време за релаксиращи процедури, разходки, занимания, които предизвикват позитивни емоции.

Козирог

Тази седмица не се ограничавайте в общуването. Сега всички контакти, които ще имате, ще са перспективни. Не губете време в празни приказки. През целия период е добре да организирате срещи, да се съветвате и обсъждате различни теми. Това може да ви донесе непосредствена практическа полза. Опитайте се да задържите усещането за ред там, където са съсредоточени основните ви интереси. В края на седмицата отделете време за култура. Дори един по-задълбочен филм ще ви помогне да се извисите над рутинните проблеми на живота.

Водолей

Тази седмица не гледайте под лупа грешките на околните. Това важи особено за вашите близки и роднини. Може да ви се струва, че сте безгрешни, но подобно уверение по-скоро ще ви въвлече в капана на критиката. В средата на периода е добър момент за съзидание. Сега е време да създавате, а не да рушите. Може да потърсите съмишленици сред близкото ви обкръжение. Екипната работа ще донесе нужното сближаване. Представяйте си случването на доброто и то непременно ще се появи!

Риби

Тази седмица си отделете повече време в търсене на положителните страни. Склонните сте да изпаднете в меланхолия във връзка с рождения си ден. Нямате причина да сте толкова строги към себе си. Общувайте с проверени приятели, които да подпомогнат самочувствието ви. Не изключвайте спорта като средство за борба с тъгата. Подарете си повече време навън и съзерцание на природата. Ако е възможно, направете кратка почивка или отделете максимално време на любимите си занимания. Помислете добре дали не е възможно хобито ви да се превърне в източник на доходи.

Текст:iwoman.bg
Close