fbpx

Седмичен хороскоп за 19 – 25 ноември

Овен

През тази седмица ще трябва да проявите желязна дисциплина, ако искате да постигнете желаните резултати. Няма да имате много настроение за работа, но трудна ще е само първата крачка. В средата на седмицата ще направите приятно откритие за самите вас. Тогава ще имате своя успех на любовния фронт. Сега не е моментът да настоявате да получите всичко, което искате.

Телец

Седмицата ще започне с някои противоречия с партньора ви. Ще бъдете изправени пред внезапно изникнала ситуация и разрешаването ѝ ще предизвика спор между двама ви. Не търсете победа. Сега наистина е важно да намерите общ език – все пак става въпрос за бъдещето ви заедно. Периодът е добър за всякакви процедури, свързани с подобряването на външния ви вид.

Близнаци

Тази седмица най-важната ви задача ще бъде да намалите темпото. Не забравяйте, че сега е моментът за започването на нови дела. В личния живот може да се върнат хора от миналото ви. Не реагирайте с обида, но и не давайте шанс на някой, който вече ви е наранил. Запазете хладнокръвие и бъдете възпитани. В края на седмицата може да ви обхване тревожност, която да прерасне в агресия. Опитайте се да не търсите утеха в алкохол. Бъдете внимателни при приема на лекарства.

Рак

Тази седмица може да изникне неочакван въпрос за решаване в личен план. Ще ви се наложи да балансирате внимателно, за да не нараните някого от близкото ви обкръжение. В средата на седмицата може да почувствате изтощение. Ако смятате, че сте направили всичко по силите си, просто оставете нещата да се развиват от само себе си. Понякога това е най-доброто, което може да се направи. В здравословно отношение не подценявайте падането на температурите. Вземете профилактични средства, които да засилят имунната ви система.

Лъв

Тази седмица ще имате някои трудно при постигането на ваши лични цели. Не се налагайте на всяка цена. Победата ви няма да е толкова сладка. Сега не е моментът и за губене на време в напразни илюзии. Стъпете здраво на земята и преценете кои ще са най-безопасните и печелившите ви действия. В средата на седмицата няма да имате особена полза от това да сте в центъра на събитията. В личните отношения се постарайте да не си припомняте минали обиди и да търсите сметка за тях.

Дева 

Тази седмица ще имате невероятен успех на любовния фронт. Няма да има човек, който да може да ви устои. Самостоятелните представители на знака ще имат поредица от срещи и вълнуващи преживявания. В цялата върволица от емоции не забравяйте за родителите си. Намерете време да им се обадите и да ги посетите.

Везни

Тази седмица може да се окаже решаваща за вас. Дори това да не се изразява в събития към вас ще се върнат последиците от много случки от миналото. Сега ще осъзнаете по-добре случилото се и ще направите истинските изводи. Най-сетне ще видите реалната ситуация. Не забравяйте, обаче че сега не е подходящ момент за действие. Плетете си кошницата тихомълком и не подсказвайте, че кроите вашите планове.

Скорпион

Тази седмица ще преживеете сериозна промяна на обстоятелствата. Имало е знаци, че това рано или късно ще се случи и сега напрежението е нараснало. Ако превъртите лентата назад, ще проследите последователността на събитията и ще ви бъде по-лесно да приемете случващото се. Не забравяйте, че кризата е просто етап от развитието нагоре.

Стрелец

Тази седмица ще имате нужда от повече топлина. Не започвайте да я търсите навън, а открийте нещата вътре във вас, които ви карат да се чувствате по-добре. Всяко разнообразие сега ще ви се отрази благоприятно. В средата на периода може да получите обаждане от ваши стари приятели. Срещата с тях ще ви покаже колко много път сте изминали и колко сте постигнали в израстването ви. В края на седмицата намерете време за изкуство, което да ви вдъхнови.

Козирог

Тази седмица може да получите интересни бизнес предложения. Отделете повече време да проучите новите си партньори и тяхната дейност. Опитайте се да се свържете с бивши техни колеги. Не забравяйте, че сега не е подходящ момент за започването на нови дейности или проекти. Оставете всичко да отлежи. В личен план е време за прошка, осмисляне на миналото и даването на шанс.

Водолей

Тази седмица ще се обърнете към забравена дейност, за която сте мислили, че нямате достатъчно ресурси. Направете внимателно първите крачки. Ще се изненадате колко много ви е дал предишният опит. Събитията ще ви сближат повече с близките ви. Ще радвате на взаимност и разбиране от страна на любимите ви хора. Това е добър повод за семейно събиране. Не се пресилвайте с организацията. Най-важното е да сте заедно.

Риби

Тази седмица се опитайте да отметнете някои стари задачи. Сега те ще се развият много по-бързо, отколкото сте очаквали. Не се обвинявайте, че сте се забавили, просто не им е дошло времето. В средата на седмицата не отказвайте покана за среща. Може да ви е неприятно, но поне няма да дадете повод за критики. В личен план направете всичко по силите ви да бъдете по-умерени. Ако нещо ви ядоса – бройте до 1000 и излезте да се разходите. След това реагирайте.

Close