fbpx

Седмичен любовен хороскоп за 8-12 октомври

През тази седмица, обвързаните представители на зодията ще усетят колко много могат да разчитат на любимия човек. Без значение дали сте уморени след дългия работен ден или се нуждаете от друга вид подкрепа, половинката ще се погрижи за вас.

Телец

Обичани ще се чувстват и Телците. Партньорът най-вероятно е приготвил романтична изненада за вас под формата на кратко пътуване. Любовта е във въздуха и сега е моментът да се отдадете на повече интимност.

Близнаци

Някои от обвързаните представители на зодията ще усещат връзката си така, сякаш е остаряла и липсва тръпката. Може би усещането ви се дължи на факта, че през последните седмици не сте били особено свързани един с друг.

Рак

Любовта ще заеме връх тази седмица. Вие и партньорът ви няма да имате никакви трудности при изразяването на любовта си един към друг. Ще искате да направите нещо хубаво за вашата половинка, без да очаквате нищо в замяна.

Лъв

Любовният климат няма да бъде безоблачен и определено ще ви липсва романтика. Тези представители на зодията, които се намират в неангажираща сексуална връзка, може да прекратят взаимоотношенията си.

Дева

Това е вашата седмица за любов! Бъдете отворени за всички нови и вълнуващи възможности за живота и любовта, които ви се предлагат.

Везни

Родените под знака на зодия Везни е добре да откраднат повече време за себе си и любимия човек. Периодът е подходящ за пътуване, за насърчаване на мира и любовта във връзката ви

Скорпион

Хубава седмица предстои за Скорпионите. Ще имат много възможности за социални контакти. За тези от вас, които имат половинка, единият от двама ви ще бъде по-ангажиран с работа, което означава, че времето за романтика няма да е много.

Стрелец

Седмица на изпитания и отговорности в областта на любовта. Пред вас ще има труден избор, който ще трябва да направите. Възможно е да нямате нужната енергия за вашата половинка и това няма да остане незабелязано.

Козирог

Любовните приключения за Козирозите продължават и през тази седмица. Ще се свържете не само на физическо, но и на дълбоко духовно ниво. Насладете се на моментите!

Водолей

Забележителна ще бъде седмицата за вас, както по отношение на финансите, така и в любовта. Приходите, които ще получите, ще сбъднат някои ваши мечти. Това ще ви провокира да изненадате половинката си с нещо романтично.

Риби

Не крийте чувствата си и не се затваряйте в себе си. Ако имате някакви въпроси или съмнения, по-добре помислете как да подхванете разговор.

Текст:https://www.iwoman.bg

Коментирайте във Фейсбук
Close