fbpx

Седмичен любовен хороскоп за 28 май – 1 юни

Ето какво очаква всяка зодия тази седмица в любовен план.

Овен

Ако сте обвързани, отдайте се на повече романтика с любимия човек. Ще откриете, че точно това е човекът, за когото сте мечтали.

Телец

Духовната връзка е от голямо значение за вас, когато става въпрос за романтика. През тази седмица Вселената напълно ще ви подкрепя.

Близнаци

Към края на седмицата вие и половинката ви ще имате повече от добра комуникация помежду си. Предстоят ви големи промени от положителен характер.

Рак

Не отлагайте разговорите, ако искате всичко да се подреди. Трябва да вземете важни решения, които ще изискват обсъждане с партньора.

Лъв

Ще бъдете мотивирани да намерите нов начин, чрез който да бъдете забелязани. Любов от миналото може да напомни за себе си.

Дева

Любовта ви ще трябва да премине през тежко изпитание, за да може да си дадете сметка какъв човек имате до себе си. Ако успеете да го преодолеете като двойка, връзката ви ще стане много силна.

Везни

Пуснете се по течението и следвайте събитията, те сами ще ви водят към правилните решения.

Скорпион

Очаквайте глътка свеж въздух в любовта и социалния живот през тази седмица. Излизайте и се забавлявайте, защото ще си създадете незабравими спомени за цял живот.

Стрелец

Възможно е да възникнат конфликти между вас и половинката ви. Не бързайте с изводите, а вижте добре фактите.

Козирог

Интимните въпроси между вас и партньора ви продължават да бъдат на фокус. Дори да имате сексуални проблеми, най-добре бъдете открити в чувствата си.

Водолей

Любовта може да победи всичко! Това ще  бъде вашият девиз през следващите 5 дни. Чувствате се щастливи и това  ще ви помогне да се преоткриете с любимия човек.

Риби

Ако се намирате във връзка, очаквайте тя да се превърне в нещо наистина красиво. Топлото време ви влияе доста похотливо, така че не бъдете срамежливи.

Close