fbpx

Седмичен любовен хороскоп за 26-30 март

Научете какво очаква всяка зодия в любовен план тази седмица.

Овен

През тази седмица е възможно да осъзнаете, че партньорът ви споделя вашите житейски ценности и това ще ви вдъхнови да предприемете нещо заедно, може би спорт, курс, или пътуване. Като цяло сте настроени за пролетно освежаване във всички аспекти от живота.

Телец

В отношенията си с любимия сте малко напрегнати и взимате прибързани решения, но в края на седмицата емоциите ви ще се успокоят. Опитайте се да намерите баланса вътре в себе си.

Близнаци

Ще бъдете в „похотливо“ настроение през идната седмица. Ако зависи от вас бихте прекарали цялата седмица под завивките с любимия и може би ще се „разболеете“ мистериозно към края на седмицата.

Рак

Любовният живот на Раците ще бъде повече от хармоничен. Дори и да се стигне до някакво неразбирателство с половинката, Венера ще помогне да възвърнете хармонията.

Лъв

Лъвовете ще бъдат завладени от нова тръпка, която обещава да бъде гореща и силна. Но дори този мъничък пожар да не прерасне в постоянна любов, не бива да се разстройват.

Дева

Тази седмица ще бъде много натоварена за вас, но единствено любимите ви хора ще са тези, които ще могат да ви направят истински щастливи. Идват празници, помислете как да организирате голяма семейна среща.

Везни

Крайно време е да се ориентирате в своите чувства и отношенията с партньора. Разберете дали искате нещо мимолетно или сте готови за сериозна стъпка и вземете решение.

Скорпион

Тази седмица хармонията и домашният комфорт ще бъдат възстановени. Любимият човек ще влезе в ролята на миротворец и ще инициира примирие, но дали ще бъде краткосрочно зависи само от вас.

Стрелец

Може би ще ви бъде трудно да се отпуснете и да изживеете интимните мигове. Чувствате се напрегнати, но звездите ви съветват да се отпуснете.

Козирог

Седмицата е натоварена заради конфликти с половинката, породени от дребни неразбирателства, дори битовизми. Постарайте се да държите на ниво, не си го „слагайте на сърце“.

Водолей

Отношенията ви ще вървят изключително балансирано тази седмица. Чувствате се прекрасно във връзката, в която се намирате.

Риби

Възможно е тази седмица да проведете някои много важни разговори с партньора си, които след себе си да доведат до сериозни промени. Нека това не ви тревожи, животът не е, за да се живее статично.

 

Close