fbpx

Седмичен любовен хороскоп за 22 – 28 януари

Бурна любовна седмица или спокойна и романтична? Независимо как предпочитате и в какво настроение ще бъдете, в седмичния любовен хороскоп се крият много изненади за всяка зодия!

Овен

Тази седмица ще бъдете в прекрасно настроение и нищо няма да може да ви попречи на красивите романтични моменти с любимия.

Телец

Търсите разнообразие в любовния си живот и ще го откриете. Периодът е много подходящ за романтични пътешествия и зараждането на нова любовна искра.

Близнаци

Чувствате се добре и без да сте обвързани, но това няма да е за дълго. Съвсем скоро на хоризонта ще се появи някой, който ще ви завърти главата. Оглеждайте се да не пропуснете големия си шанс в любовта.

Рак

Романтичното ви настроение се изпарява, но на негово място идват страст и предизвикателства.

Лъв

Звездите са благосклонни към вас точно в този период от годината. На хоризонта има много любовни предизвикателства за вас и вие сте изправени пред интересен избор.

Дева

Намирате се в страхотно настроение и всичко в любовта за вас върви по план. Малко сте разсеяни и мислите само са романтика и любов.

Везни

Ще получите признателността и голямата подкрепа от най-важния и обичан човек! Определено седмицата ще бъде прекрасна в любовен аспект.

Скорпион Тази седмица за разнообразие не вие, а вашият партньор ще бъде водещ в любовта и секса. Това ще си достави голямо удоволствие и ще ви зарадва.

Стрелец

Имате бурни планове за сексуалния и любовния аспект от живота си. Определено няма да скучаете, а напротив ще се забавлявате максимално.

Козирог

В романтичен план всичко ще се развива така както се си пожелали. Вашият любим ще бъде много позитивно настроен и връзката ви ще процъфти.

Водолей

Цялата ви енергия ще бъде насочена за сексуални преживявания и силни емоции в любовта. Тази седмицата е възможно да се изненадате от себе си.

Риби

Най-сетне съмненията в любовен план ще изчезнат и ще се насладите на нови емоции и важни промени в романтичен аспект.

Прочети още :Actualno.com

Close