fbpx

Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 20-26 август

Овен

Ще ви бъде трудно да сдържате емоциите и думите си. В резултат е възможно да нараните чувствата на половинката си, особено ако въпросът е на чувствителна тема.

Телец

Комуникацията с половинката ви ще върви добре. Възможно е да проведете разговори, свързани с финанси и да решите дали е удачно да предприемете някакви инвестиции.

Близнаци

Ако искате да обсъждате нещо важно с партньора, направете го до вторник. След това комуникацията няма да върви лесно. Всичко е поправимо, ако запазите добрия тон.

Рак

През тази седмица ще ви вълнуват въпроси, свързани с вашата връзка. Постарайте се да избягвате конфликтите и контролирайте желанието си да надделеете над партньора.

Лъв

Няма да липсват драми и за обвързаните представители на зодия Лъв. Ще откриете, че половинката ви е променила своите гледни точки по много общи за вас въпроси. Може би тя или той ще иска да разшири хоризонтите си в друга посока. Добрата комуникация може да изясни всичко.

Дева

Избягвайте важните разговори и критики към половинката ви. Тя ще поиска да отвърне на удара ви. Ако целта ви е да нараните партньора, не забравяйте, че няма как да върнете думите или действията си назад.

Везни

Разговор с вашата половинка може бързо да се превърне във война на думи. Нито вие, нито вашият партньор искате да се откажете от контрола над ситуацията. В същото време е повече от ясно, че трябва да намерите някакъв компромис.

Скорпион

Тази седмица сте твърде разсеяни, за да видите възможностите в любовта, които ви се предлагат. Напрежението на работното място ще ви накара да оставите на заден план забавленията, а също така няма да позволите на партньора да ви утеши.

Стрелец

Мълчанието може да се окаже вашата силна страна през тази седмица. За съжаление, може да ви бъде трудно да останете спокойни, особено ако има нещо, което искате да кажете на вашата половинка.

Козирог

Ако се налага да кажете нещо важно на половинката си, не забравяйте, че думите имат допълнителна сила, която може да бъде положителна или отблъскваща. В резултат любимият човек може да се почувства така, сякаш му поставяте ултиматуми.

Водолей

През тази седмица има шанс социалният ви живот да се разкрие за вас с нова сила. Това ще стане преди сряда.. Ако имате нужда от съвет, свързан с любовния ви живот, сега е моментът да го получите.

Риби

Въпреки суровата комуникация, направете всичко възможно бързо да разрешите конфликтите с половинката. Бъдете красиви и забележителни и се забавлявайте по-често извън дома.

Close