fbpx

Седмичен любовен хороскоп за 18 – 24 юни

Овен

Желанията и замислите ви ще се изпълнят в зависимост от това до колко са истински. Не се насилвайте да правите нещо, което не е по-вкуса ви. Няма да може да излъжете никого, но най-вече не лъжете себе си. Сряда е добър ден за смяна на посоката в професионален план. Четвъртък и петък са дни, в които е добре да се оглеждате за нови възможности за работа или професионално израстване. Решаването на личните проблеми оставете за почивните дни, като осигурите романтична обстановка за целта.

Телец

През тази седмица е много важно да смените подхода. Това важи с пълна сила за въпроси, при решаването на които срещате трудности прекалено дълго време. Не си мислете, че по този начин ще изневерите на себе си. Става въпрос за положителна и наложителна промяна, която ще ви донесе доста дивиденти. Положителният ефект ще усетите и в личен план, където постъпка на половинката ви ще ви изненада приятно.

Близнаци

Не се колебайте да се включите в мероприятие със социална значимост. Освен доброто дело дейността ви ще ви помогне да създадете нови контакти, които в бъдеще ще са ви от полза. Помислете по какъв начин можете да ангажирате и семейството ви в новото ви начинание. След сряда поставете на първо място интересите на близките ви. Назрели са въпроси, които не може да игнорирате.

Рак

Тази седмица ще ви залее вълна от любов. Вие напълно сте заслужили щастието си, като сте си взели немалко поуки. Не оставайте да почивате на лаврите си, не и прекалено дълго. Може да станете още по-щастливи и не се съмнявайте в това. Планирайте пътуване в близките дни.

Лъв

Тази седмица някои ваши занемарени потребности ще напомнят за себе си. Погрижете се липсата им да не окаже влияние върху нервите ви и си дайте това , от което имате нужда. Отървете се от чувството за вина. За да са добре вашите близки вие също трябва да сте добре. Ако трябва го обяснете по най-миролюбивия начин.

Дева

През тази седмица ролята на самотния играч няма да ви донесе полза. Още в понеделник помолете ваши колеги да ви помогнат в изпълнението на задачите и разпределете отговорностите. Заложете на търпението и дипломацията. Прибързаните решения и действия може да ви донесат непоправими щети. В семейството също спазвайте добрия тон. Периодът не е подходящ за изясняване на отношения.

Везни

Колкото и добро решение да ви се предлага, ако интуицията ви подсказва, че нещо не е наред – не се съгласявайте. Не забравяйте, че пътят към ада е постлан с добри намерения. По-добре бъдете предпазливи, отколкото да вярвате на красиви обещания. Помислете как бихте да разчитате само на своите сили.

Скорпион

Който не опитва няма как да знае. Това правило ще важи за вас през новата седмица. Сега може да си позволите повече свобода и волности. Опитвайте, колкото е необходимо, докато не се убедите, че изборът ви е правилен и това е най-подходящо за вас. Понякога компромисите излизат прекалено скъпо, а и полученото не оправдава направените жертви.

Стрелец

Тази седмица е добре да си дадете малко почивка. Дайте си 2-3 дни безгрижност. Веднага след това ще ви се наложи да скочите в дълбоките води на професионалните задължения. Контрастът ще ви се отрази добре, защото в противен случай може да се отегчите или от почивката или от прекомерната работа. Периодът е подходящ за закупуването на нови мебели или всичко, което ще допринесе за по-добрия облик на дома.

Козирог

Това е седмица за почивка. Всички опити за работа ще бъдат много трудни и почти неизпълними. Вместо да се тормозите е добре да поемете глътка морски или планински въздух. Времето е добро за промяна на хранителния режим, който ще ви помогне да свалите някой друг килограм. Опитайте се да въведете нови, по-здравословни навици на хранене.

Водолей

Това е седмица, в която от вас ще се очаква да дадете добър пример. Хората не чуват какво им се казва, а гледат какво правят другите. Заложете на тези думи и действайте повече. Периодът е решаващ за придвижването ви нагоре по служебната стълбица. Не обещавайте неща, които не сте сигурни, че може да изпълните. Най-добре плетете кошницата си сами.

Риби

Тази седмица заложете на разнообразието. Скуката може да ви докара меланхолия от която трудно да излезете. Сега е време за действие. Направете всичко онова, за което до скоро не ви оставаше време. В средата на седмицата не се изкушавайте да намалите темпото. Няма да ви е лесно, но едва в петък ще може да приключите с нещата, които не може да отлагате повече. През почивните дни сте свободни да правите, каквото ви душа иска.

Текст:https://www.iwoman.bg

 

Коментирайте във Фейсбук
Close