fbpx

Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 15 – 21 януари

Какъв ще бъде любовният ви живот тази седмица? Дали ще срещнете човека на сърцето си, или ще получите изненада в любовен план? Ето какво ви предстои в романтичен план:

Овен

Чувствате се уморени от сегашната си връзка. Отношенията ви не се такива, каквито очаквате да бъдат.

Телец

Връзката ви е много спокойна и дори малко скучна. Иска ви се да върнете страстта в отношенията си. Тази седмица ще успеете.

Близнаци

Ще срещнете интересен човек от противоположния пол. Сърцето ви ще намери ново голямо вълнение.

Рак

Пазете се от изневяра. Тази седмица ще бъде трудна за вас и половинката ви. Възможно е да срещнете разочарования.

Лъв

Вашият любовен период сега е цветя и рози. Греете от щастие и силни емоции Върви ви не само в любовта, но в на работното място.

Дева

Чувствате се прекрасно. Любовните ви отношения са в синхрон с вашето усещане за обвързване. Получавате всичко, от което имате нужда.

Везни

Половинката ви се грижи за вас и за комфорта ви. Ще се насладите на спокойна и любовна седмица.

Скорпион

Ще се чувствате предадени от любимия въпреки, че няма да имате реална причина за това. Не задълбавайте в излишни конфликти.

Стрелец

Усещането ви за дискомфорт и самота ще бъдете заменено от балансираното чувство на спокойствието. Ще се разделите със стари страхове и ще дадете път на нова любов.

Козирог

Давате всичко от себе си в любовните си отношения и партньорът ви го оценява. Тази седмица ще направите оценка на романтичния си живот и това ще доведе до някои промени.

Водолей

Имате нужда от свободно пространство за личния си свят. Не се предоверявайте и не избързвайте с новите взаимоотношения.

Риби

Често ще се замисляте за отношенията с партньора си. Чудите се дали има смисъл в тази връзка. Не се тревожете всичко ще се нареди.

Коментирайте във Фейсбук
Close