fbpx

Светът на мечтите се изпълни с жени за еднократна употреба…

С това, че в страната ни изчезват хора, отдавна сме свикнали. Но изведнъж внезапно изчезна цяло поколение.Изчезват жени. Изчезват жени над 50 години

Изчезнаха от екраните, не ходят на кино, не се появяват в театрите. Не пътуват в чужбина. Не плуват в морето.

Къде са?

Те са в болниците, в магазините, по базарите, в квартирите. Те са беззащитни. Не излизат от вкъщи. Изчезнаха. На се нужни. Като инвалиди. Цяло поколение си отидe и никой не пита къде е.

Крещим: „Децата са нашето бъдеще!“

Не, не са децата. Те са нашето бъдеще и ето какво ще се случи с нас.

Цялата кариера и реклама се изгражда върху млади женски тела и така загубихме милиони светли побелели глави.

Защо?

Светът на мечтите се изпълни с жени за еднократна употреба, които се сменят като спринцовки. Напомпани гърди, подути устни, фабрични очи. Цялата тази тривиално-виртуална полова възбуда, от която единственото, което се ражда, е посещение при лекаря.

Представяте ли си стихотворения за тази любов?

Изгонихме тези, които дават сила, мода, вкус, изящност на изказа, който прави политиците, който пази живота на мъжете….Тези жени създават и пазят мъжете гении. Ако ги загубим, ще останат безсмислените политици, няколко олигарси, чийто личен живот никого не интересува.Тези изчезнали жени създават кралете и политиците.Те са вторият ред в политиката, най-важният.

Да се определи нечий талант е много лесно – погледнете жената до него. Жената до Пушкин, Висоцки, Есенин. После си спомнете каква жена е имало до Брежнев, Сталин… Нямало е! Всичко са имали, а жена не.

Затова казвам – ти си такъв, каквато е жената до теб!

Изберете си жена от веселите.

От веселите – умните.

От умните – нежните.

От нежните – верните.

И търпеливите!И търпеливите!

 Автор: Михаил Жванецки

Close