fbpx

Световноизвестната астроложка Линда Гудман за жените Везни

Слънчевите зодии се славят с огромна мъдрост и много бърз ум, които им позволяват да отговарят бързо на на въпроси и да се измъкват от трудни ситуации.

Равновесието за Везните е широко застъпено, което означава, че те намират идеалното равновесие между мъжките и женските си черти. Вярно ли е това и за жените Везни?

Дамите от зодиакалния знак Везни са изтънчени, нежни и изключително крехки. Те са грациозни и много женствено, но деликатността им не бива да заблуждава. Те разсъждават изключително логично и се включват активно във всяка разгорещена дискусия.

Острият ум на тези жени винаги излиза наяве, позволявайки им да побеждават лесно всички съперници. Спорът е втора природа на жените Везни и те винаги търсят повод да провокират. Околните просто трябва да се примирят, че спорът няма да е кратък, а и дамата няма да им позволи да спечелят.

Ще ви докажем колко голяма е силата на дамите Везни, като ви покажем реакциите на 12 дами в една и съща ситуация – изборът на смартфон.

Овен: Нямам нужда от толкова модерен телефон. Аз само говоря по него.

Телец: Рядко използвам специалните функции. Предпочитам компютъра.

Близнаци: Смартфон с екстри? Нямам време за глезотии.

Рак: Смартфоните са прекалено масови, аз предпочитам да притежавам нещо уникално.

Лъв: Да, но трябва да бъде с най-добрия дизайн и най-добрите функции.

Дева: Трябва да помисля за момент дали устройството наистина ще ми бъде необходимо.

Везни: Монетата има две страни. В днешно време е прието всеки да има на разположение смартфон.

Скорпион: Искам ги сега и нито минута по-късно.

Стрелец: Наистина ли хората все още смятат, че това е модерно?

Козирог: Разбира се, че са задължителни, но с правилните аксесоари визията им става още по-добра.

Водолей: Хм, смятате ли, че днес времето ще е хубаво?

Риби: Знам кога имам нужда да ползвам интернет и в тези случаи винаги имам под ръка компютър.

Жената Везни винаги се ръководи от справедливостта. Може и понякога да е досадна, но винаги се поставя на мястото и на двете засегнати страни.

Дамите от тази зодия търсят партньорство в любовта. Те не искат да бъдат сами, а търсят някой, който ще могат да покровителстват. Те ще се опитват всячески да ви помогнат, да поемат някои от ангажиментите на партньора.

Представителките на зодия Везни заслужават безрезервното ви доверие. Те могат да повдигнат и планина, при което вие дори няма да разберете какво усилия им е коствало. Те са домошари и ще подредят общия дом като по конец.

Никога не подценявайте дамите Везни, защото дори и да изглеждат нежни и крехки, умът им е като бръснач и са способни на истински чудеса, за да се притекат на помощ на любим човек.

Close