fbpx

Романтичен ден очаква една зодия на 28 февруари

Овен

Днес разчитайте главно на собствените си сили. Много вероятно е да получите изненадващо предложение за вечерта. Не му мислете много.

Телец

Днес бъдете уверени в себе си и в целта, която преследвате. Само така ще може да отстраните конкуренцията. Не издавайте страховете си.

Близнаци

Днес не се осланяйте на нова информация. Нужно е да мине време, за да се разбере дали и колко истина съдържа в себе си. Наблюдавайте нещата внимателно.

Рак

Днес не отказвайте услуга на ваш приятел. Колкото и да ви е трудно, се опитайте да съчетаете задълженията и да не оставяте близките си без подкрепа.

Лъв

Днес ще трябва да спазите дадените обещания. Не мислете, че времето е изтрило спомените. Захванете се с изпълнението и ще ви олекне.

Дева

Днес не се предоверявайте. Колкото и близък да ви е човека, най-добре не разкривайте ваша тайна. По-късно със сигурност ще съжалявате.

Везни

Това е ден, в който трябва да устоите на изкушенията. Със сигурност ще имате и други възможности, но днес е добре да не прекрачвате никакви граници.

Скорпион

Днес не се страхувайте да си поискате. Не забравяйте, че никой не може да чете мислите на друг. Огласете желанията си и не губете повече време в напразно очакване.

Стрелец

Този четвъртък не очаквайте неочакваното. Бъдете реалисти и се опитайте да си дадете сметка, че никой не ви е длъжен. Спомнете си кога сте направили нещо за някого.

Козирог

Днес не възлагайте прекалено отговорни задачи на слабо познати хора. Или поне не се разочаровайте от резултатите. Ако искате нещо по-специално – направете си го сами.

Водолей

Днес не дръжте лошо в себе си. Ще трябва да признаете някои свои грешки, за да може да разберете случващото се около вас. Скоро всичко ще се проясни.

Риби

Днес е ден за осъзнаване на истини, които може да ви прехвърлят в съвсем други измерения. Не се страхувайте да действате с размах и да защитавате мисията си докрай.

Текст:iwoman.bg

Close