fbpx

Романтичен ден очаква една зодия на 23 януари

Овен

Днес любимият ви човек ще има нужда от подкрепата ви. Сега освен думите ще са нужни и действия от ваша страна. Нищо толкова героично не се очаква, затова сте напълно способни да се справите.

Телец

Тази сряда само вие ще можете да помогнете на половинката си, като направите всичко възможно да подобрите настроението му. Няма да ви е лесно, но ще може да направите така, че стореното да има дълготраен ефект.

Близнаци

Днес трябва да положите повече усилия в общуването си с любимия човек. На него ще му е трудно да разбере шегите ви, затова най-добре бъдете достатъчно ясни и сериозни.

Рак

Това е ден за взимането на крайни решения, но си заслужава да си помислите сериозно как и кога да ги осъществите. Ако касаят друг човек – обсъдете го с партньора си.

Лъв

През този ден независимостта на партньора ви може да ви издразни. Това пък от своя страна може да доведе до сериозен конфликт. Най-добре помислете добре дали изобщо да реагирате.

Дева

Днес не бързайте да се сърдите прекалено, защото в крайна сметка може да се окажете загубили от цялата история. Помислете, че не само вие имате желания и претенции.

Везни

Днес не споделяйте тайни и планове. Засега дръжте идеите си за себе си. Има риск да бъдат откраднати или опорочени, ако ги разгласите.

Скорпион

Самостоятелните представители на знака може да имат своя звезден час. Сега е подходящ ден да излезете и да се огледате за това, което ви липсва в личния живот.

Стрелец

Днес не търсете под телето вол. Бъдете сигурни в себе си и връзката си. Никой не ви мисли злото, нито пък някой се опитва да ви излъже.

Козирог

Днес не разчитайте на съчувствието на другите. Никой не е длъжен да е във вашето настроение, а и не всички имат необходимото време да ви обърнат внимание. Една дълга разходка ще ви разсее приятно.

Водолей

Днес ви очаква приятна среща. Опитайте се да не си правите прекалено големи планове за човека, с когото се виждате. Оставете нещата да се развиват от само себе си.

Риби

Няма да ви е лесно да постигнете това, за което мечтаете. Може би просто сте сбъркали човека, от когото го очаквате. Дали не е време за промяна?

Коментирайте във Фейсбук
Close