fbpx

Разбери дали ще е страхотно гадже

Тези дребни сигнали ще ти покажат, че новата ти тръпка не е просто чаровник, който се опитва да ти завърти главата, а мъж добър по душа, с когото си струва да бъдеш дълго време.

ЗАБЕЛЯЗВА НАСТРОЕНИЯТА ТИ.
Когато си изнервена, той не те заобикаля отдалеч и не се държи като малко дете, на което се опитва да привлече вниманието. Грижовният индивид в такава ситуация се опитва да оправи положението, като ти направи масаж или измие чиниите вместо теб.

ПОМНИ ПОДРОБНОСТИ.
Той е страхотен слушател, ако те разпита в детайли за разни неща, които, да речем, си му споменала съвсем между другото. Мъжът – добро попадение, помни ангажиментите ти за деня и прави планове, когато знае, че си свободна не само когато и той е.

ПРИЯТЕЛИТЕ ТИ ГО ОДОБРЯВАТ.
Хората от близкото ти обкръжение са запомнили негова специфична реплика или действие? Ако той наистина има сериозни намерения към теб, не само ще се запознае с приятелите ти, но и ще се опита да ги впечатли.

НЕ СЕ ЧУДИШ ДАЛИ ЩЕ СЕ ОБАДИ.
Ето една простичка, но съществена част от пъзела на доверието: когато той каже, че ще ти се обади, се обажда. Логично е човек да си помисли, че такъв мъж ще се държи по същия отговорен начин и за други по-важни неща в бъдеще.

ЧЕТИ МЕЖДУ ДУМИТЕ МУ
Той казва: „Може да мина през купона по-късно. Там ли ще си?“
Той има предвид: „Надявам се да дойдеш вкъщи с мен довечера.“

В дебрите на мъжкия мозък
„ЗАЩО ПОЧЕРКЪТ ИМ Е ТОЛКОВА УЖАСЕН?“
Нечетливите драсканици на твоя човек не са признак, че е немарлива и безотговорна личност. Просто са доказателство, че красивият почерк е бил чисто физическо предизвикателство за него като малък. Според специалистите по принцип момчетата развиват добри двигателни умения по-късно в сравнение с момичетата. Затова краснописът е трудна мисия за тях и повечето не са готови да се справят с нея, когато в детска възраст хващат химикалката за пръв път. След време, когато вече имат данните за подобни сложни задачи, обикновено вече им е писнало от тая работа и изобщо не им се занимава тепърва да се учат да пишат хубаво. Казано накратко, ще ти се наложи да се свикнеш с грозноватите му ченгелчета.

Текст:cosmopolitan.bg

Close