fbpx

Разберете дали ви обича наистина според зодията му

Овен (21 март – 19 април)Той ще ви включи във всичките си приключения. Това може и да не звучи като нещо голямо, но за човек, който съвсем лесно тръгва на спонтанни пътешествия сам, това е наистина огромен жест. Той иска да знаете, че нищо не е по-приятно от това да бъде с вас и това, че вижда как се забавлявате, докато играете футбол или пеете караоке, прави нещата още по-прекрасни.

Телец (20 април – 20 май)Той знае колко много се нуждаете да бъдете обградени с красота и да ви е комфортно в дома ви, затова често ви носи цветя, ароматни свещи и картини за стените без никаква причина. Когато чуе за предаване, което би ви харесало, той изчаква да му се насладите заедно и никога не гледа епизоди без вас.

Близнаци (21 май – 20 юни)Той обръща внимание на нещата, които казвате, но това не означава, че не добавя нищо към разговора – напротив, той е много разговорлив. Той е отворен за миналото си и лесно споделя истории от живота си. Той е майстор разказвач и ви оставя в изумление с историите си.

Рак (21 юни – 22 юли)Той ви показва, че е до вас като ви държи за ръка, придърпва ви близо или поставя ръка на кръста ви. Той иска да имате колкото се може по-силна физическа и емоционална връзка. За него не е проблем публичното демонстриране на близост, защото иска целия свят да знае за вас.

Лъв (23 юли – 22 август)Той ви глези с най-подходящите подаръци. Понякога те са традиционни като шоколад, бижута или парфюм, друг път пък ще ви подари картина, която сте харесали в някоя галерия. Може и да не ста знаели, че сте искали даден подарък, но когато го получите от него, се чудите как досега сте живели без това.

Дева (23 август – 22 септември)Той е истински майстор – ако компютърът ви се развали, той го поправя. Ако колата ви не пали, той ще я оправи. Ако сте скарани със семейството си, той ще ви сдобри, защото знаете колко ви боли, когато сте в лоши отношения с близките си.

Везни (23 септември – 22 октомври)Той знае, че отговаряте много добре на комплименти, затова ви хвали всеки ден. Вие винаги изглеждате добре в очите му и той е омагьосан от ума и красотата ви. Това, което е още по-хубаво, е, че той е 100% откровен – не казва тези неща само за да се почувствате по-добре, но и напълно вярва в тях.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)Той се държи с тялото ви сякаш е страна на чудесата и обича да изпробва нови неща, които смятат, че ще ви харесат. Оргазмът ви е негов първи приоритет, дори и над неговото собствено удоволствие. Той иска тялото ви да пее от удоволствие и да усещате сякаш всяка част от вас е била докосната и обичана.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)Той ви кара да се чувствате обичани, защото не само се уверява, че сте усмихната, но и ви кара да се смеете, когато нещата станат трудни. Той е и най-добрата ви публика и смята, че сте гениални и забавни и се хвали с креативността и духа ви през цялото време.

Козирог (22 декември – 19 януари)Знаете, че сте обичани по начина, по който ви помага да планирате бъдещето си. Знаете, че сте включени в неговото и това ви кара да се чувствате уверени, но също така се грижи и за финансите. Окуражава ви да следвате мечтаната си кариера и подкрепя решенията ви, дори и да изглеждат безсмислени за останалите.

Водолей (20 януари – 18 февруари)Знаете, че сте обичани заради това, че ви приема напълно. Когато се чувствате странна и различна от всички на планетата, той ви показва, че уникалните ви качества ще ви бъдат от полза. Той ви разбира и се уверява, че знаете колко невероятна сте и че сте на Земята, за да правите чудеса.

Риби (19 февруари – 20 март)Той ви се е доказал като човек, на когото може да се има доверие и знаете, че сте обичани по начина, по който ви подкрепя и уважава. Ако се нуждаете да разпуснете и творите, той ви дава пространство и когато се завърнете, той е изумен от това, което сте постигнали. Той е удивен от талантите ви, креативността ви и способността да дарявате красота на света.

Close