fbpx

Предизвикай най-порочните му мисли…

Мъжете просто няма как да устоят на подлите ни, порочни, типично женски хитрости.  Накарай  въображението му да работи на пълни обороти с тези супер секси предложения и ще жадува за тялото ти… 24 часа от денонощието.

НАКАРАЙ ГО ДА КОПНЕЕ ЗА ДОПИРА ТИ
Увери се, че си му осигурила възбуждаща гледка, още преди да сте стигнали до подходящо място за осъществяването на нахлуващите в главата му щури фантазии… Изпусни химикалката, портмонето, ключовете си и направи стратегическа чупка в кръста точно пред увисналото му чене…

Защо ще се разтопи: На всички ни е добре известно, че мъжете се възбуждат предимно от това, което виждат. Освен това ужасно си падат по разгадаването на мистерии. С други думи, това, което не му разкриваш, ужасно разпалва любопитството му. Дай му повод и следа, но му спести друга информация, за да дадеш поле за изява на въображението му. Например една полугола част от тялото ти ще прикове съзнанието му и това ще е единствената мисъл, която се върти в главата му чак до момента, в който получи възможност да го изследва абсолютно цялото.

ПОБЪРКАЙ ГО С ЕЗИК…
Точно когато ти подаде лицето си за обикновената целувка по устните за здрасти, хвани тила му с две ръце, приближи го към себе си и го подложи на супер наелектризираща и страстна френска целувка.

Защо ще се разтопи: Когато става дума за секс, мъжете се нуждаят от едва лек намек, за да им потекат лигите. С най-простичкото трикче можеш да ограничиш мислите му до супер разпалваща сексуална фантазия, която ще държи сетивата му изострени за супер палави приключения по-късно. Докато си заета с разсейването му, ти просто излъчваш сексуална самоувереност, без да го застрашаваш по никакъв начин. Демонстрираш му, че имаш достатъчно високо самочувствие, за да заявиш какво искаш. Всяка мацка, която няма проблем със споделянето на сексуалните си желания, му изглежда като достатъчно убедителна между чаршафите. Но ключът е в изтънчеността: като му покажеш, че в компанията му се чувстваш уютно и удобно, намаляваш напрежението, което би изпитал от представянето си по време на секс.

Операция „Палави ръчички“
Докато сте в обикновен ресторант, остави вилицата си замалко и използвай пръстите си. Отправи му предизвикателен поглед и оближи всички остатъци от сос по тях…

Защо ще се разтопи: Показваш му, че се чувстваш удобно да бъдеш докосвана. Когато докосваш себе си по чувствен (дори не сексуален) начин, това е подкана към него да мисли за теб в тази насока. Едва ли ще може да устои да не те нападне с двете си ръце…

НАКАРАЙ ГО ДА РЕВНУВА
Палаво се усмихни на сладкия барман, портиер или продавач, който ти помага.

Защо ще се разтопи: Събуждаш най-основния му инстинкт – да се съревновава. Ако не прекалиш с флирта (прекомерното флиртуване може да предизвика темпераментна реакция и да предизвика проблеми), ще умира да покаже на абсолютно всички, че си само негова. Като му демонстрираш, че си привлекателна за други хора, ще му припомниш какъв късметлия е, че си избрала точно него.

Текст:cosmopolitan.bg

Close