fbpx

Правила за обичащата жена

Според психолозите, на мъжете постоянно им се искат промени. Затова ако имате желание да останете до своя любим човек, ще се наложи да се научите да не допускате някои типични грешки, които биха Ви превърнали в една от многото, от коиото на всеки мъж му се иска да избяга…
Кои , всъщност, са допусканите грешки?

1.Не бъдете истерична и не прибягвайте до нотации! Така не само няма да бъдте чута, а и ще се превърнете в обект на скрито раздразнение! Нищо не убива така отношенията, както постоянното недоволство от живота, ситуациите и поведението на любимия мъж.

2. Въпреки своето горещо желание двадесет и четири часа в денонощието да бъдете редом с любимия, помнете, че и намирайки се редом с Вас, той продължава да има нормални човешки потребности от рода на желание да види близък приятел, да отиде на риболов или на футбол. Той може, а и трябва да има ъгълчета на душата, където иска да се чувства и се чувства комфортно и това му доставя удоволствие, а същото се отнася и за Вас.

3.Не се опитвайте да променяте своя любим човек по свой образ и подобие! Възприемайте го и го обичайте такъв, какъвто е.
Старайте се да обръщате повече внимание на неговите положителни качества, отколкото на недостатъците, които може и съвсем да не се явяват като такива.

4.Старайте се , да не бъдете такава, каквато сте били вчера. Това може да Ви се стори странно и сложно, но след някое време тази игра ще Ви хареса.
Помнете, че вътрешно Вие пак ще си останете вярна на себе си.

5. Не проявявайте признаци на безпомощност. Почувствайте самоуважение и самостоятелност. Не досаждайте на човека с безкрайни позвънявания по три пъти на час, защото това е сигурен начин да предизвикате отрицателна реакция Не ангажирайте и своето и неговото време с незначителни въпроси.

Close