fbpx

По приятелски

Не знам колко от вас са изпадали в пропадането, наречено „приятели с облаги“. Невъзможна ситуация, която ни вкарва в отношения, позволяващи ни да използваме сексуално някого, близък до сърцето ни, но без да му го даваме напълно, нито той на нас своето.

Звучи идеално за хора, които нямат намерение да вричат съществото си на любовта, нали? Да, ама този плътски тарикатлък в един момент ни захлупва главата като тенджера с престояли спагети. Защото все някога единият от двамата ще поиска нещо повече. Я парче от нас, я ние парче от него.

Не знам дали сте чули, но както няма безплатен обяд, така няма и неплатен секс.

Представете си сложнотията, жестокостта и депресията, които ще налегнат съществото ни, което допреди малко се е радвало на добри оргазми и уж неангажиращ секс. Не знам дали сте чули, но както няма безплатен обяд, така няма и неплатен секс.

Когато ние или той намерим любов в сърцето си за другия, нещата стават по-кахърни от евъргрийн балада. Всичко е драматично, всичко е кашесто, всичко е на границата на разпада. Ние го обичаме, той не иска да ни дарява с допълнителна интимност в повече от тази, която вече сме си отчупили.

Настава време разделно не само за телата, но и за приятелството ни. Чувството на разруха и непотребност ни заливат свадливо. Най-драстични са обаче усилията, които трябва да положим, за да възкресим някогашните си отношения с него – онези отпреди ерата на плътското. Това е далеч по-непосилно в сравнение с възстановяването ни от връзка, в която и двамата сме обичали.

Сексуалното консумиране на мъжките ни приятели е наистина, ама наистина лоша идея. Като всяка една връзка, така и тази не може да сработи без комуникация извън леглото или там, където решим да практикуваме плътските си щения един към друг. Ако не общуваме това, което ни вълнува, трябва да сме наясно, че още с първата еякулация нещата са обречени, обречени, обречени. Ако не поставим граници още от първото докосване докъде може да се простират очакванията ни, то със сигурност в крайна сметка някой ще бъде наранен.

И следващия път, когато се впуснем в страстен секс с приятел, да не си въобразяваме, че няма как да се влюбим в него. И нека не си фантазираме, че нашият креватен партньор след петия оргазъм ще ни се обяснява в любов, организирал флашмоб насред „Витошка“. Той не е Джъстин Тимбърлейк, а ние не сме Мила Кунис. И цялата тая работа определено не е филмът „По приятелски“.

Така де, не че това ще ни спре, ако сме решили да разберем от първа плът дали тази интимна формула работи за нас.

 

Здравейте, аз съм Кексо. Познавам се чудесно и заради това няма да ви занимавам протяжно със себе си. Споделям под сурдинка, че обичам безстрашно. Ненавиждам до крайност наглите хора и съм влюбена в котките. Падам си по млади мъже, даже един от тях ми е съпруг. И твърдо вярвам, че докато ти не се откажеш, съдбата няма шанс. Сбъдвайте се!

Повече от Кексо можете да откриете в блоговете Мястото на Кексо и Двата пора.

Close