fbpx

Палави секс съвети

Знаем, че смелите мацки като теб винаги са готови за похотливо предизвикателство: да постигнеш статута на Секс Нинджа с нашите майсторски похвати, които премахват всякакви ограничения.

Ти четеш Cosmo, така че знаем, че искаш да направиш секса колкото е възможно по-вълнуващ. И според най-добрите експерти, ключът към това ти и партньорът ти да сте задоволени, е непрестанно да вдигате летвата. Как е възможно? Като се превърнеш в това, което ние наричаме секс нинджа – жена, която превръща ежедневните вещи в секс играчки, знае как да бъде креативна и да прави секс на необичайни места и дори може да се превъплъти в напълно различна жена в спалнята. С други думи, магистър по палавост.

„Да опитваш нови и щури подходи в секса не само поддържа нещата интересни – когато си склонен към приключения, това е много възбуждащо и за двама ви”, казва доктор Ян Кърнър, автор на Страстница (Passionista). Тук предлагаме седем подхода за напреднали, които ще го свалят на колене, заедно с еротични вариации за всеки един, за да превключваш действието и поддържаш нещата горещи и вълнуващи.

Малко тясно място

Палави секс съвети
Палави секс съвети© Внимавай да не се натъкнеш на някоя запиляла се обувка с остър ток. (ERIC RAY DAVIDSON)

„Ако го заклещиш в някое тясно място, като например гардероба, това му внушава „трябва да те имам сега”, което е много възбуждащо – казва секс терапевтът доктор Ава Кадел. – И тъй като няма място да се съблечете изцяло, усещането за спонтанност, отдаденост и животинска страст се засилва”. Накарай го да се облегне на стената, със събрани крака и свити колене, така че бедрата му да са малко под твоите. Може да се опре с ръце на стената или ако тя може да понесе тежестта му, да се държи за поставката за окачалки на гардероба. Така можеш да го яхнеш, като сложиш крака от двете страни на неговите. След като заемете позиция, единият от вас може да се движи нагоре или надолу. Тъй като телата ви са притиснати едно към друго, и той е леко приклекнал, няма да заемате много място.

Секси вариации…

Остави го да води. Нека те хване за бедрата и да те движи както си поиска.
Друго прекрасно тясно пространство: банята. Облегни се на мивката, вдигни полата си и го остави да влезе в теб, като контролираш движенията му с пети, опряни в дупето му

Превърни се в палавата „друга жена”

Когато играеш по време на секс, това усилва възбудата и за двама ви. „Ще се почувстваш по-свободна да опиташ нови неща и да си по-отпусната по отношение на звуците, които издаваш в сравнение с обичайното”, казва доктор Глория Брейм, секс терапевт от Джорджия. Но имай предвид, че трябва да се забавляваш от това да играеш роля, за да се получи. Започни, като си измислиш име за твоето алтер его. Избери нещо закачливо или прелъстително – например Виксен или Доминик. Гримирай се и облечи секси бельо не в твой стил. След което си избери един креватен похват, върху който ще се съсредоточиш – например да му даваш заповеди или пък да се преструваш на супер невинна. Каквото и да е, избери нещо, което е ново за теб. „Влез в спалнята и му кажи, че тази нощ той ще спи с различна жена – казва Брейм. – Той ще бъде много възбуден и любопитен какво ще се получи, така че ще се включи в играта“.

Секси вариации…

Избери любимата си гореща сцена от някой филм, която искаш да разиграеш с парньора си. Първо я изгледай веднъж (и дори превърти, за да я гледаш пак), и се наслади на възбудата, като знаеш, че ще я повториш съвсем скоро – движение по движение.
Обърни внимание кои звезди харесва партньорът ти и се превърни във версия на някоя от тях за една вечер. Например харесва ли Джоан от сериала Момчетата от Медисън Авеню? Изрисувай си котешки очи, вдъхновени от 60-те, намери сутиен, който подчертава неимоверно бюста ти и ще излъчваш тиха и чувствена женственост. Или пък харесва Анджелина? Залепи си фалшива татуировка и бъди по-строга с него. Но ако е фен на Top Gear, не се прави на Стиг.

Превърни се в порно звезда, която умее да прави много неща едновременно

На мъжете много има харесва да гледат как се задоволяваш. Ето един наистина палав сценарий за лоши момичета: задоволявай се, докато го докарваш до оргазъм. Накарай го да легне на леглото по гръб, докато лежиш до него на една страна перпендикулярно на неговото тяло, с глава близо до члена му. Започни да му доставяш орално удоволствие, като изполваш устата си и едната ръка. Когато вече има ерекция и му е много приятно, с другата ръка започни да галиш клитора си (като тази поза му дава супер изглед). „Не се тревожи за това дали успяваш да налучкаш най-подходящата техника за него – казва Борг, – защото като те гледа как се опипваш, няма да има нужда от много внимание, за да свърши”. Също така, ако започнеш да стенеш, когато наближиш оргазъм, това ще накара устните ти да вибрират около члена му, което за него е много силно усещане”.

Секси вариации…

Тъй като за много жени е по-лесно да стигнат оргазъм, като използват вибратора си, не се притеснявай да го извадиш. И вместо да доставяш удоволствие само на себе си, приближи го до ствола на члена му и го потъркай там за няколко секунди, преди да го приложиш отново към себе си.
Докато го задоволяваш с уста, вземи ръката му там долу и го остави да те докосва. Води пръстите му с твоите, за да си сигурна, че те докосва точно там, където искаш, за да свършиш. Ще се възбуди още повече, когато вижда как ти поемаш контрола над движенията му и ще му хареса да те усеща там долу.

Палава игра с гледка

Показване на ерекция на обществени места може да вкара човек в затвора или най-малкото да ти докара сериозна глоба в много страни. Но да правиш секс на обществени места е толкова възбуждащо, че трябва да се измисли някакъв начин. Остави блузата си, но свали панталоните си и се наведи през отворен прозорец, така че той да може да влезе в теб отзад. „И двамата ще изпитвате тръпка от това, че хората ви виждат, без да имат представа какво се случва зад перваза”, казва Кадел. Ако все пак ти е неудобно (или пък съседите имат малки деца), направете го вечерта, но само ако е топла (или ако сте облечени добре отгоре).

Секси вариации…

Седни върху перваза на затворен прозорец – гърбът ти ще бъде притиснат до стъклото на прозореца, така че хората могат да те виждат, но ти ще си с лице към партньора си, което води до повече интимност.
Разиграйте се в колата си през нощта, докато е паркирана пред къщата ти. Не само че е забавно, защото не е обичайно място за секс, но и когато си навън (където някой може да те види), адреналинът се повишава.

Close