fbpx

Омъжи се за мъж, който знае и може да обича силно!

Ти си достойна за любов и това да бъдеш нечие всичко, заради силата, с която си се родила на тази красива планета…

Но и не само заради това!

Ти заслужаваш да бъдеш обичана яростно.

Заслужаваш да бъдеш обичана от мъж, който знае как се обича силно и истински.

Мъж, който ще те гледа така, сякаш си направена от магия… От блестяща магия, която усещаш, докато си до колене в дълбоките балийски води, нажежените до синьо фосфорни светулки галят краката ти след полунощ, а големият запален огън на плажа пръска красиви искри високо в небето.

Мъж, който предпочита моментa, в който ще сте само ти и той, вплетени в едно пред запалената камина. Мъж, който ще прави любов с душата ти, а не само с тялото ти. Мъж, който ще се взира в дълбочината на очите ти и в безкрайното море от емоции, което е обсебило и двамата.

Мъж, който иска да знае какви са страховете, тревогите, неувереността, фобиите и съмненията ти… Мъж, който иска и ще те обича още повече заради всяко едно от тези неща.

Мъж, който те обича яростно и за който ти си най-красивото нещо!

Мъж, който те предпочита с рошава коса, без грим и полуотворени очи в седем часа сутринта, вместо с тоновете макиаж и прилежно оформена прическа. Мъж, който те обича, преди, по време и след сутрешното си кафе, независимо от факта, че все още не си се погледнала в огледалото и обяснявайки му, че днес не приличаш на нищо.

Мъж, който слага брадичка на гърдите ти и се разтапя само от допира и уханието на кожата ти.

Мъж, който те обожава!

А в дните, когато любовта му ти изглежда прекалено дълбока, чувствена и обсебваща цялото ти съзнание, ти си казваш „Как изобщо заслужавам това?!“, той ще бъде точно там, за да ти напомни именно защо заслужаваш тази безкрайна любов, преданост и всеотдайност и то до последната капка!

Защото той не може да не те обича! Това е невъзможно! Защото това си ти – неговата магия!

Мило момиче, омъжи се за мъж, който ще бъде там, точно до теб и винаги ще ти помага, когато става дума за моментите, в които се чудиш „Какво ще стане, ако се ядосам? Какво ще стане, ако родителите ми се отнасят лошо към него някой ден? Какво, ако загубя и последните си 20 лева? Или ако спечеля нови 100? Какво ще се случи, ако загубя работата си? Или искрицата живот, която ме държи жива? Какво ще се случи, ако някога забравя коя съм и откъде съм тръгнала? Какво ще стане, ако посмея да хвърля някоя чиния към него в момент на ярост?“.

Омъжи се за мъж, който ще е там, винаги до теб, през всички неизбежни спадове и щастливи мигове в живота ти!

Мъж, който с цялата любов на света ще слуша как е минал денят ти и ще знае кога и как точно да те разсее, развесели и отдалечи от собствените ти бурни морета, когато натискът на живота се натрупа и не успяваш да изкачиш огромната планина от изпитания сама.

Мъж, който ще бъде там винаги, за да ти напомня, че ти е позволено да се чувстваш по начина, по който се чувстваш точно сега. Който ще бъде там, за да е твое най-вярно огледало, когато мислите ти са твърде далеч от реалността и дори може да навредиш на себе си, живеейки в собствените си илюзии.

Мъж, който масажира краката ти след работа или танцува с теб на любимата ти песен нищо, че не му харесва. Мъж, който пуска някоя и друга шега точно, когато трябва, за да те измъкне от тревжността, обзела съзнанието ти.

Мъж, който разбира, че любовта се показва с онези, малките неща!

Мъж, който мие чиниите не като мъченик, а като човек, който е готов да те отмени в домакинските ти задължения, защото за него вашият дом е крепост, за която трябва да се грижат двама души. Мъж, който зарежда колата ти, защото знае колко досадно ти е да го правиш сама. Мъж, който ти оставя малки любовни бележки, които намираш разпръснати из нещата си. Мъж, който не прави това само на Свети Валентин, а всеки един ден или пък просто, защото днес е вторник.

Мъж, който не се интересува от новия червен нюанс на червилото ти, но въпреки това ще види как ти стои, когато му кажеш и няма да има търпение да почувства мекотата на устните ти, допрени до неговите.

А когато трудните времена неизбежно започнат да се появяват в живота ти, не забравяй да се омъжиш за мъж, който може да погледне дълбоко в очите ти и да каже: „Не се притеснявай! И това ще мине! Заедно ще се справим и с това!“.

Омъжи се за мъж, който не иска нищо повече от това да станеш все по-велика, както в своя, така и в неговия живот. Мъж, който не се чувства ни най-малко застрашен от твоите успехи. Мъж, който вярва и се радва за теб!

Мъж, който не ревнува, когато други мъже се обърнат след теб или те загледат закачливо, когато отидете в някой клуб. Мъж, който знае, че това се случва, защото ти си една на милион и всеки нормален мъж би искал да бъдеш негова.

Мъж, който е горд да има такава жена до себе си!

Омъжи се за мъж, който те обича толкова силно, че те кара да летиш… Всеки ден, всяка минута, всяка секунда, всеки миг! Мъж, чиято любов те еманципира и те кара да вярваш, че всичко в живота е възможно!

Този мъж ще отвори света си за теб, а ти с удоволствие ще направиш същото за него!

Да, омъжи се за мъж, който те обича по този начин и едва тогава ще разбреш що е то истинска любов. Любов, която никога досега не си вярвала, че има!

Омъжи се за мъж, който знае и може да обича силно!

Текст:dama.bg

Close