fbpx

Обичай мъж, който говори тихо

Момиче, намери мъж, който шепне, не крещи, който говори тихо, много тихо. Намери го, влюби се в него и го обичай много силно!Той няма да говори много – не обича празни приказки. Ще казва само най-важното, най-милото, най-красивото. Ще казва това, което искаш да чуеш.

Обичай мъж, който говори тихо, защото той е мъж на място. Той не обещава, той действа. Няма да ти каже колко много му липсваш, но ще ти нарисува сърце, ще ти прати целувка, ще те прегърне силно. Няма често да ти казва, че ти си единствена и специална, но всеки ден ще те кара да се чувстваш така. Ще ти прави кафе, ще ти носи закуска в леглото, ще ти оставя мили бележки, ще те води на романтични места. Думите му няма да са много, но ще са достатъчно, за да те направят щастлива.

Той няма да крещи, за да може да го чуеш и от далеч, защото той знае, че начинът, по който говори не е важен, а това какво ти казва.

Обичай мъж, който говори тихо, защото той говори истински. Искрен е и никога няма да те излъже. Дори и да е сгрешил, ще ти го каже и ще го направи много тихо. Ще го направи тихо, нежно, от сърце.Този мъж ще говори тихо и ще обича тихо, почти без думи. Ще те обича с душа, с ръце, с очи, със сърце, защото той ще знае, че думите отлитат, но онова в сърцето остава вечно.

Той няма да ти разказва приказки вечер, той ще превърне живота ти в красива приказка.

Затова момиче, обичай мъж, който говори тихо.

Слушай го много внимателно, за да можеш да откриеш смисъла в думите му. Малко думи, но достатъчно. Тихо ще ти прошепне в ухото колко те обича и ще разбереш, че той е твоят човек.Обичай го, тихо, нежно, искрено, както те обича и той!

Close