fbpx

Нумерологична прогноза за 2019 година

Нумерологична прогноза за 2019 г. = ПЖ (3)

2019-а обещава невероятни възможности за по-голямо щастие, удовлетворение и благополучие. Година с път на живота 3 от 12 – Бог слиза на земята!

Предстои да изживеем година на щастие, любов и хармонизиране в много области на живота.

2019-а ще бъде награда за мнозина, които са положили труд и усилия през изминалите три не толкова благоприятни години. Този нов период от 365 дни се дава на човечеството като нова възможност за избор и упражняване на свободната воля. Времето, в което живеем, е специално, забързано и постоянно променящо се.

Кармата на човечеството е достигнала етап, в който да бъде трансформирана в нещо по-добро. Смисълът, ценностите, мислите, действията и възможностите на хората трябва да се променят и да еволюират в името на любовта и светлината. Казвам „трябва“, защото в тази област няма да можем да избираме. Който не желае промяна, ще отпада от процесите. Процесът е както бавен за едни, така и много бърз за други.

Затова 2019 г. е като светулка във времето, в което живеем. Светулка, светеща и озаряваща онзи, който е поел отговорност за живота си въпреки условията, с които се е налагало да се справя. Кодировката -2019/12/3, или така нареченият план-програма за човечеството, се явява светла надежда и възможност за хората да дадат всичко от себе си за по-доброто си бъдеще. Животът ще се раздвижи на външен план, ще се активират пътувания, бизнес, партньорства, любов, бракове и социални промени.

Годишно предназначение: Година за проява на доброта, любов, истина, късмет, успех, хармония, мир, баланс, синхронизация, по-лесно и бързо случване, попадане на добри условия, намиране на изход от тежка ситуация, преживяване на близост и обединение на хората. „Надежда има и Аз я намирам“.

Основна цифрова характеристика за 2019 г. – 0+1+ 2+ 9 = 12 = 3 ГПЖ (годишен път на живота)

Година, в която ще се преживее повече спокойствие, намиране на верни решения, подреждане на объркани ситуации, подем в строителството и активни покупко-продажби на недвижими имоти. Очертват се добри възможности за стартиране на бизнес, успех в интериорния дизайн и фирми, занимаващи се с обзавеждане. Периодътактивира ремонтни дейности в домовете, офиси, къщи и апартаменти.

Дневните нумерологични карти позволяват по-голяма концентрация на съзнанието с възможност за изпълнение на целите. Общата годишна характеристика е актуална за всички, но спрямо собствената си рождена нумерологична карта всеки ще я преживее по различен начин. За един или друг 2019-а може да бъде добра и успешна в зависимост от съзнателно направения избор в областта на свободната воля.

Месечно предназначение:

Януари – Активен, позитивен месец с възможности за позитивни действия, срещи и активен социален живот.

Февруари – Период за бизнес, разговори, срещи, уреждане на документи и любов.

Март – Пасивен, несоциален месец с основна насоченост към работа и дома. Подходящ за духовни практики и преосмисляне на живота с цел подобряване.

Април – Активен, финансов месец, подходящ за подобрения и сътворяване на желаното.

Май – Социален период, подходящ за обществени дела, събития и пътувания.

Юни – Индивидуален и несоциален месец. Всичко се случва на вътрешен план, без много възможност за външна проява.

Юли – Изисква подготовка на повече варианти и разговори,за да успеем да се справим. Активира манипулации и партниране.

Август – Кармичен месец със слаби възможности. Подлага на изпитание търпението, активността и стабилната позиция.

Септември – Слаб, но благоприятен период с възможност за позитивно случване.

Октомври – Активен период, подходящ за реклама, пътувания, промяна към по-добро.

Ноември – Период за уреждане на документи, социална и публична активност.

Декември – Несоциален край на годината, активна надежда и желание за подобрение.

Най-добра и силна година ще имат хората, родени на 16, 17, 25, 27, 29.

Критични дни 2019 г. са тези, в които причината за случващото е кармична и е добре да не се планират пътувания, да се избягва шофиране, да не се започва нищо ново и важно, да се избягва рязане с остри предмети, болните да се грижат за себе си и да лежат, да не се подписват договори, теглене на кредити, да не се планират любовни срещи, явяване на изпити и конкурси, сватби, кръщенета и празненства.

Тези дни са с аспект кармичен кръст и превенцията е да бъдем смирени, да не протестираме, може да се прекарат в спане, пост, несъпротивление. Но все пак критичните дни могат да се използат и с положителна цел за започване начало на лечение или съдебни дела, за да се разпадне болестта или разривът във взаимоотношенията, довел до съдебни искове.

5, 14, 23 – януари

24, 26, 28 – февруари

14 – март

1, 10, 19, 24, 28 – май

14 – юни

24 – август

5, 14, 23 – октомври

24, 26, 28 – ноември

14 – декември.

Дни за щастие и ново начало, запознанства, стартиране, първенство и отличие за 2019 г.

15, 24 – януари

5, 14, 23 – февруари

31 – март

1, 10, 19 – юни

9, 27 – юли

8, 17, 26 – август

16 – септември

15 – октомври

4, 13, 22, 31 – декември.

Желая ви да изживеете една осъзната 2019 г., от която да вземете любовта, добротата, шанса и късмета за предстоящия период на духовен прелом и промяна. Обичайте себе си, дайте най-доброто, на което сте способни, защото всичко, което посеете през 2019 г., ще има възможност да оживее и цъфти през следващите години, така че да се настани трайно в живота ви.

Бъдете!

С любов!

Милена Иванова-ЕА

Още от Милена Иванова-ЕА може да прочетете в EaLife.bg.

Close