fbpx

Ново приятелство очаква една зодия на 24 февруари

Овен

Това не е добър ден за дълъг път. Най-добре посетете добре познати места, които са в приятна близост. Същото важи и за мислите ви.

Телец

Тази неделя не предприемайте важни разговори. Рискувате да отидете прекалено далеч и всичко да се превърне в неприятна разправия.

Близнаци

Това е добър ден за покупки, свързани с външния ви вид. Опитайте се да не взимате излишни неща, а само такива, които категорично ви харесват.

Рак

Тази неделя не споделяйте свои притеснения. Те може да кажат прекалено много за вас, а вие много скоро да се отървете от притесненията си. Всичко ще се разреши много по-бързо, отколкото очаквате.

Лъв

Тази неделя бъдете честни със себе си. Имате желания, които не търпят отлагане. Помислете как да започнете да ги реализирате още от първия ден на новата седмица.

Дева

Тази неделя е добър ден за опитване на процедури, свързани с красотата. Доверете се на специалист, за да сте спокойни за резултатите.

Везни

Тази неделя е много вероятно да спечелите ново приятелство, което ще ви е от особена важност в следващите месеци. Важно е да разберете, че не сте сами и имате подкрепа.

Скорпион

Странностите днес по-скоро ще ви пречат, отколкото да ви помагат. Придържайте се към нормалните рамки и привични действия в отношенията ви с близките.

Стрелец

Тази неделя не се сърдете на другите. Не винаги човек може да откликне на зов за помощ. Преценете добре ситуацията преди да се разсърдите на когото и да било.

Козирог

Тази неделя ще ви поканят в интересен проект. Бъдете готови да се включите активно. Очакват ви сериозни дивиденти от участието ви.

Водолей

Тази неделя се пазете от излишества. Всяко минаване на мярката, не само че няма да ви донесе нужното удоволствие, но и може да ви навреди.

Риби

Тази неделя премислете добре плановете си за седмицата. Разпишете си ясен график и помислете добре дали не пропускате важно събитие. Опитайте се да си легнете 1-2 часа по-рано.

Текст:iwoman.bg

Close