fbpx

Не, не искам да те изгубя

Не, не искам да те изгубя заради тази моя проклета гордост. Заради това, че понякога не става така, както съм си го представяла.Не, не искам да те изгубя, когато яростта в мен напира и крещи, сякаш погълнала от мислите.

Не искам да те изгубя, когато за глупости се караме и никой не иска да отстъпи. И продължаваме, макар че после и двамата знаем, че ще се гушнем и ще забравим за всички тревоги.

Не, не искам да те изгубя, макар че знам колко различни сме. Като изгрева и залеза, като слънцето и дъжда, като бурна зима и тиха пролет.

Противоположностите, казват, се привличат.

Не, не искам да те изгубя, дори понякога да казвам „Върви си!”, знай, че точно тогава най-голяма нужда имам да останеш до мен…

Не, не искам да те изгубя, затова че понякога си толкова твърдоглав и не искаш да ме чуеш, за това, че всеки мисли, че е прав. Има ли значение, кажи, ако заради тази гордост ще ни боли? Има ли значение, ако обичаме се и това може от всичко да ни спаси!

Не, не искам да те изгубя заради всички тези неща, а искам да разберем колко незначителни са те, когато имаш човек до теб, когото силно да обичаш и който искрено те обича.

Любовта, казват, преминава всички бури, всички приливи, бори се, прощава и продължава.

Не, не искам да те изгубя, защото с теб се чувствам най-добре. С тебе нощите са топли, дните – вълшебни, а моментите – незабравими.

Не, не искам да те изгубя, защото с теб сме преживели много и още много искам да продължим. Защото твоето рамо и твоята подкрепа е всичко, което ме крепи.

Не, не искам да те изгубя, защото така ще изгубя и онези, най-сладките целувки, онези най-топлите прегръдки, онези най-красивите и истински очи.

Не, не искам да те изгубя, защото с теб съм просто себе си. Заради любимите ни места, заради прекрасните вечери, заради всички малки изненади и любовните писма.

Не, не искам да те изгубя заради всички пъти, в които ме разсмиваш от сърце, заради всички моменти, когато ти направя изненада и видя колко си щастлив.

Не, не искам да те изгубя, защото сърцето ми ти принадлежи. И ако искаш наречи ме „луда”, но съм готова да премина бури, да ги накарам да отминат с целувка, да се боря колкото е нужно, за да съм с теб, за да сме щастливи аз и ти.

Защото Любовта си струва!

Не, не искам да те изгубя.

Close