fbpx

Не искам перфектна любов, а само теб

Никога не съм искала перфектна любов, защото тя не съществува. Любовта е сложна – двама души, които се опитват да се приспособят един към друг – карайки се, предизвиквайки се, борейки се, проваляйки се.

И аз искам такава любов, неидеална, с теб.

Не искам човек, с когото да си пасвам напълно, не оставяйки място да се променяме и растем. Не искам човек, който винаги ще се съгласява с мен, който никога няма да се противопоставя на това, което казвам или няма да ме мотивира да бъда по-добра версия на себе си. Не искам някой, който прави живота статичен и лесен.

Не искам перфектност. Това не е интересно. Искам да стоим до късно, да спорим, да водим дълги разговори и да имаме моменти, когато просто седим и се взираме един в друг.Искам всичко, което те прави човек – твоите грехове, страхове и провали. Искам всичко от теб. Копнея да обичам истинското ти аз.

Не искам някой перфектен човек, просто искам теб.Желая те с лошите ти навици, със склонността да повишаваш глас, със силните ти ръце, с нежните ти целувки, с едностайния ти апартамент и големите ти мечти.Искам всичко, което идва с теб – багажа ти, миналите грешки, дългият списък със страхове и болки.Искам те, макар че се съмняваш в мен и решенията ми, плашиш се да ме допуснеш до себе си и се отдръпваш, когато се доближа прекалено близо.

Искам всичко това. Защото ти си човек и знам, че несъвършенствата само ни сближават.

Не искам да е идеално. Не искам да е лесно.

Не искам някой, който ще ме постави в центъра на вселената и ще боготвори земята, по която ходя.

Никога не съм търсила перфектност. Просто искам теб.

Източнил:iwoman.bg

Close