fbpx

Нещо магическо очаква една зодия на 15 септември

Овен

Това е ден, в който да помислите за себе си. Не пренебрегвайте себе си заради някой друг. Това никога не е било печеливш вариант.

Телец

Днес преценете внимателно възможностите. Търсейки изход, може да поемете в посока, която не е добра за вас. Водете се от разума и потушете емоциите.

Близнаци

Ваша необмислена дума може да доведе до сериозен конфликт. Запазете самообладание и реагирайте с усмивка. Само това е решението.

Рак

Това е ден, в който да проявите повече търпение. Бихте могли да отговорите подобаващо на дразнителя ви, но това ще доведе до същинска битка.

Лъв

Заемете се с онези неща, които отдавна отлагате. Вече нямате извинение за отлагане,  а недоволството отсреща расте.

Дева

Похвалата и поощрението са нещо наистина полезно и правят много повече, отколкото критиката. Не пестете добрите думи, хората ще са ви благодарни и ще бъдат още по-мотивирани.

Везни

Използвайте деня да контактувате с колкото се може повече хора, за да видят тази ваша прекрасна страна от характера ви. Чувствайте се свободни да споделяте мнение.

Скорпион

Тази събота е ден за работа. Ако се стегнете още до обяд, ще свършите цялата работа, която ви чака у дома. Следобед и вечерта с чиста съвет може да си угаждате, както си искате.

Стрелец

Позволете си да бъдете по-подозрителни от обикновено. Сега има защо, но запазете подозренията за себе си.

Козирог 

Днес задачата ви ще бъде да се опитате да се максимално сдържани. Може да се опитат да ви предизвикат, но вие не се давай.

Водолей

Това е ден за почивка от шум и суета. Тишината е това, което със сигурност ви трябва, за да разберете от какво точно имате нужда.

Риби

Наследете се максимално на днешния ден. Ще ви бъдат предложени много варианти за забавления. Опитайте се да вземете от всичко.

Текст:https://www.iwoman.bg

Коментирайте във Фейсбук
Close