fbpx

Неща, които силните жени НИКОГА не правят за мъж

Когато сте лудо влюбени или просто когато се чувствате несигурни в себе си е много по-лесно да сложите нуждите на някой друг пред вашите собствени. Истината е, че по този начин вие губите част от своята идентичност. Ето защо днес ще ви представим някои неща, които силните жени никога не биха направили за мъжа до себе си или за който и да е. Чувствайте се спокойни да последвате техния пример!

1. Те не променят външния си вид
Силните жени знаят идеално, че ако човекът до тях е достоен за любовта им, никога не би ги накарал да променят външния си вид. Той трябва да обича еднакво силно усмивката, очите, килограмите, косата и облеклото им! Промяната във външността е приемлива само, когато е направено доброволно и по тяхно желание.

2. Не правят компромис с мечтите си
Никой няма право да застава между вас и вашите мечти! Силните жени знаят това и търсят човек, който е склонен да им прави компания в преследването на цели. Когато сте в една успешна връзка, вие би трябвало да се чувствате спокойни, ако получите примамливо предложение за нова работа или птк приятелките ви поканят на круиз по женски.

3. Не чакат одобрение
Силните жени са уверени в решенията, които взимат и нямат нужда от нечие одобрение. Те са достатъчно големи, за да знаят какво им се яде за вечеря, кой филм искат да гледат на кино или кои обувки повече ще отиват на тази рокля…

4. Не отказват вече поети ангажименти
Представете си следната ситуация – разбрали сте да излизате с момичетата на бар, но в последния момент половинката ви звъни с изкушаващо предложение? Какво ще направите? Е, ние ще ви кажем, че силните жени със сигурност не биха променили плановете си, само защото той им е звъннал. По-скоро по един хитър начин ще си запазят правото си да се възползват от предложението следващата вечер.
5. Не променят партньора си

Нека се върнем на точка 1 – силните жени не биха се променили, защото някой мъж така е пожелал. Но те също не биха изискали от половинката си да се промени според техните очаквания, защото знаят, че това би я обезличило напълно.

Close