fbpx

Нещата, които мъжът ви иска да правите по-често

При много семейства след известно време настъпват проблеми, често породени от битовизми и охладняване на отношенията. Знаем, че за една връзка трябват двама човека, но това не означава да чакате съпругът ви да започне да прави правилните неща – да бъде този, който иска промяната. Добре е да започнете вие да давате от себе си. Така че ето 4 неща, които мъжът ви желае да правите по-често.

Освободете се и се забавлявайте

Животът може да бъде толкова забързан в наши дни, че е лесно да изгубим поглед от това, което наистина е важно. Често се налага да жонглираме между семейните, майчинските и домакинските задължения. Но помислете колко хубаво би било от време на време да бъдете спонтанни, да нарушите графика си и да направите нещо забавно. Съпругът ви ще хареса тази стъпка, тъй като самият той се нуждае от това.

Бъдете естествени

Когато става въпрос за вашия собствен външен вид, направете това, което ви кара да се чувствате щастливи и удобно. Ако това означава да си слагате грим всяка сутрин, правете го. Всички ние заслужаваме да се чувстваме добре в собствената си кожа.

Направете първия ход

Всички ние имаме нашите предпочитания за това дали сме преследвач или преследван и всъщност, много жени изглежда предпочитат да бъдат преследвани. Разбира се, има много взаимоотношения, при които съпругата поема тази роля редовно, но ако традиционно не сте, може да е хубава изненада.

Показвайте сексуалността си

Много от нас стават срамежливи или изпитват неудобства от собствените си тела, а това може да повлияе върху нашите интимни отношения. Изследванията показват, че жените преживяват оргазъм по време на полов акт много по-рядко от мъжете, което, разбира се, е напълно несправедливо. Шансовете са, че вашият съпруга иска да се наслаждавате на секса толкова, колкото и той. Затова, ако изпитвате някакви притеснения в тази област, добре е да поработите по въпроса и да ги промените възможно най-скоро.

Прочети още : https://www.actualno.com/curious/neshta-koito-vashijat-syprug-jelae-da-pravite-po-chesto-news_648584.html
© Actualno.com

 

 

Close