fbpx

Невероятно щастие очаква 1 зодия на 10 август

Овен

Лошото ви настроение днес няма да е предизвикано от околните, така че не им се сърдете. До обяд имате шанса да възвърнете усмивката си и да не навредите сериозно на важни за вас отношения.

Телец

През този ден може да имате някои спречквания с ваш приятел. Не бързайте да правите прибързани изводи. Хората са различни и това трябва да се уважава. Самите вие понякога сте доста странни.

Близнаци

За съжаление не е задължително другите да се отнасят с вас, както вие с тях. Когато имате по-малко очаквания, ще се учудите колко много ще получите.

Рак

Хората са били прави, когато са казали, че любовта не се търси и идва сама. Точно, когато най-малко очаквате ще срещнете своята половинка. Засега се заемете с всичко онова, което сте изоставили покрай търсенето на него или нея.

Лъв

Сега е много важно да си дадете сметка самите вие какво искате и от какво имате нужда. Не е моментът да се съобразявате с другите, защото много скоро може да усетите много остра липса на важни за вас емоции.

Дева

През този ден любимият ви човек може да ви даде повод за ревност. Не бързайте да му се сърдите, а помислете защо е решил да постъпи така. Един сърдечен разговор ще изчисти недоразуменията между вас.

Везни

През този ден е много важно да окажете морална помощ на вашата половинка. Опитайте се да му влезете в положението. Въздържайте се от критика и отрицателни коментари.

Скорпион

Звездите днес ви съветват да проявите повече търпение. Съвсем близо сте до момента, в който повечето недоразумения между вас и партньора ви ще бъдат преодолени и ще може да се наслаждавате на хармонията между вас.

Стрелец

Този ден може да се окаже повратен във връзката ви. Ако усещате, че вече няма какво да дадете и не се нуждаете от другия, значи е време за действия. Целият живот е пред вас.

Козирог

Това е ден, в който смело може да говорите за чувствата си. Прекалено дълго сте държали в себе си, това което мислите и усещате. Време е да споделите всичко с любимия ви човек.

Водолей

Днес не се опитвайте да надхитрите половинката си. Мотивите и намеренията ви ще бъдат разкрити доста бързо и после самите вие ще трябва да давате обяснения. Кажете истината още от самото начало.

Риби

Този петък ще бъдете обзети от противоречиви чувства. Не се занимавайте с изясняването на отношенията. Силата ви ще бъде в приключването на важните дела в офиса. Вечерта си отделете време за разпускане.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close