fbpx

Начина, по който говори за бившата си, разкрива какъв е

Ако отскоро имате връзка с мъж, няма нужда да го разпитвате обстойно, а може да разберете какъв е от начина, по който говори за другите. Всичко, което трябва да знаете за това какво гадже е, може да узнаете от думите, които използва за бившата си приятелка.

Ако той казва, че тя е откачена, скъсайте с него

Той я обвинява, че го следи, затова я е блокирал във Facebook и Instagram. Казва, че е луда, затова трябва незабавно да си тръгнете от ресторант, когато я види да влиза с група приятели. Мъже, които наричат бившите си приятелки луди, обикновено самите те са такива. Изкарвали са се жертвите, когато са имали проблеми във връзките си, което определено не говори добре за него.

Ако изглежда, че той все още я обича, скъсайте с него

Той говори за нея сякаш е звездата от любимото му шоу или герой от книга. Тя не е направила нищо грешно и неговите очи грейват, когато спомене името й. Ако той постоянно обяснява какъв прекрасен човек е, все още не я е преживял. Никога няма да може да се справите със спомена за нея, затова дори не се опитвайте.

Ако той казва хубави неща за нея, но изглежда, че вече не я обича, останете с него

Всеки мъж, който заслужава вашето време, знае, че връзките изискват работа. Ако ви казва, че те все още си говорят, но нещата между тях просто не са се получили, това означава, че не е проблематичен приятел. Няма да говори гадости за вас, ако скъсате някой ден, което е много ценно. Той е сърдечен и възпитан, затова трябва да го задържите.

Close