fbpx

Написано до мен

Скъпо мое аз,

Ти преживя много. Усети върху себе си съмнението. Усети върху себе си омразата. Усети върху себе си одумването. Ти беше лъгано, предавано, наранявано. Разбивано на парчета и изоставяно. Използвано. Смазвано. Ти позна какво значи да си на колене. Да не виждаш път напред. Да не усещаш нищо освен празнота и болка и в себе си. И въпреки това да устоиш. Да се изправиш и да продължиш.

И аз се гордея с теб! Гордея се, че си на крака. Гордея се с куража ти. Със смелостта и упоритостта ти. С отказа ти да се предадеш. С отказа ти да изоставиш себе си. И мечтите си. Гордея се с всички белези по тялото и в душата ти. Гордея се с пътя ти. С преодоляната болка. С всяка малка победа. С всяка преглътната загуба. С всеки научен урок. Гордея се с теб!

Не забравяй: нищо и никой не може да те отклони от пътя ти! Нищо и никой не може да те накара да изневериш на себе си! Нищо и никой не може да отнеме любовта, вярата и надеждата от сърцето ти!

Не забравяй: всяко предизвикателство, пред което се изправяш, разкрива вътрешната ти сила. Всеки човек, когото срещаш и с когото се разделяш, ти носи урок. Всяка прошка, която даваш, те обогатява.

Не забравяй: колкото и да ти е трудно, не си само. Аз съм с теб!

Твоето аз

Текст:dama.bg

Close