fbpx

Най-тъжната раздяла

Най-тъжният край на една връзка е, когато трябва да се разделиш с някого, когото все още обичаш.
Звучи странно, но се случва, тъй като истината е, че независимо колко силна и вълнуваща може да е, любовта не винаги е достатъчна и да бъдеш влюбен не винаги означава да бъдеш щастлив.
Може да продължиш да обичаш някого, дори след като те е наранил, но дълбоко в себе си знаеш, че никога няма да е същото, както преди.
В сърцето си все още таиш любов към него, всеки път, когато видиш снимката му, си спомняш хубавите ви моменти, но истината е, че връзката ви няма бъдеще.
Боли те да си признаеш, че всичко е свършило, че въпреки все още силните ти чувства към този мъж, не може да бъдеш щастлива с него, нито той с теб.
В такива ситуации е по-добре да го пуснеш да си отиде, за да може да намериш човека, с когото ще можеш да бъдеш себе си. Мъжът, когото не само ще обичаш от цялото си сърце, но също така ще бъдеш истински щастлива.
Дори да ти е трудно да го забравиш, да изтръгнеш любовта си към него, времето лекува всичко. Просто трябва да се довериш на себе си и да вярваш, че твоята половинка е някъде там и те чака.

Текст:iwoman.bg

Close