fbpx

Най-лошите навици на всяка ЗОДИЯ

Няма перфектни хора, наясно сме с това, но има навици, които всеки от нас не може да търпи. Точно за това се появяват конфликти между двойките, когато заживеят заедно, защото навиците на единия съвсем не са по вкуса на другия. Това са най-лошите навици на всяка от зодиите:

Овен – егоизъм. Представителите на тази зодия се славят с тяхната себичност. Той живее по правилото – всичко за него и нищо за другите.

Телец – силни материалисти. За телците парите и материалните придобивки са силно преследвани цели.

Близнаци – разсеяност. Почти е невъзможно да приковеш за дълго вниманието на представителите от тази зодия. На близнаците им е много трудно да съсредоточат мислите и действията си в една посока.

Рак – лесно се пристрастяват към сладките неща и тютюнопушене. Раците лесно усвояват тези вредни за здравето навици, защото трудно се справят с тревожните проблеми и търсят подкрепа в сладкиши и цигари.

Лъв – самохвалство. Представителите на зодия лъв обичат да са център на вниманието, да бъдат хвалени и ухажвани. Когато никои от заобикалящите не им обръща внимание, те са склонни сами да насочат светлините на прожекторите към себе си.

Дева – критичност. За девите никога нищо не е достатъчно добре направено. Те не обичат да бъдат критикувани, но с лекота могат да посочат грешките на другите и да се опитват да ги поучат.
Скорпион

Везни – шопинг маниаци. Везните силно се привързват към красивите вещи и са склонни да харчат големи суми при пазаруване.

Скорпион 
– отмъстителност. При скорпионите едно прегрешение никога не остава ненаказано. Те винаги търсят възмездие за стореното.

Стрелец – фантазира си. Когато нещата опрат до честност, стрелците са склонни да преувеличават събитията, които са им се случили. Но иначе нямат проблем с истината, когато трябва да изразят мнението си за даден човек или проект.

Козирог – работохолизъм. Тези хора живеят, до голяма степен, за кариерното си израстване. Склонни са да пренебрегват близките си заради работата.

Водолей – неспокойни са. Водолеите имат таланта да привличат неприятностите и лесно може да ги разстрои и най-малкият проблем.

Риби – алкохол. Силно се привличат от различните спиртни напитки, когато изгубят творческите си способности.

Коментирайте във Фейсбук
Close