fbpx

Мъжките оправдания след изневяра

Доказано е… изневярата е факт в живота ни. Не можем да избягаме от съдбата си. Трябва да приемем болезнената новина с високо вдигната глава и да се опитаме да бъдем разумни и силни. Емоциите бушуват и напрежението е силно, а съмненията се пораждат постоянно. Това е труден момент, който трябва да понесем.

Дали той ти е изневерил? Нека мрачните мисли и чуденето да спрат сега. Ето какви са оправданията, които ще чуеш, ако ти е изневерил наистина

1. Обичам само теб

Гузен и почернен, той ще се оправдава, че цени и обича само теб. Ще се опита да те умилостиви и да те накара да се почувстваш отново единствена за него. Предстоят тежки моменти във връзката ви и ти си тази, която трябва да реши какво да прави оттук нататък и как да постъпи.

2. Беше грешка

Разбира се, че е било грешка нито ти, нито ние се съмняваме в това. Той е уплашен и подтиснат и приема постъпката си като грешка, но така ли беше когато се случи…? Задължително ще чуеш това оправдание, но дали ще му повярваш зависи само от теб!

3. Трудно ми е да бъда само с една жена

Абсолютно е възможно да си признае, че не може да ти бъде верен. Тогава може би трябва да се замислиш дали си заслужава и ти да си му вярна. В някои връзки моногамията не е основата на отношенията между партньорите, но в други това е всичко. Ако той признае, че не може да бъде само с една жена, това никак не е добър сигнал за отношенията ви до сега, както и в бъдеще.

4. Напоследък не ме разбираш, имах нужда от подкрепа

Това би те огорчило. Така или иначе ти трябва да си силна да понесеш всичко и да помислиш разумно над ситуацията. Може би в последно време не сте се разбирали и това е била причината той да потърси ласките на друга. Въпреки това, неговата постъпка остава грозна и е повод за сериозни размишления дали можете да укрепите връзката си.

Текст:iwoman.bg

Close