fbpx

Мъжете ви са боклуци

Връзките ви са страшно лицемерни.

Гледам как  се разхождате с половинките си, хванати любовно за ръце. Как се мляскате по улиците, в градския транспорт, в ресторантите. Как си казвате „обичам те” и „ти си всичко за мен” по стените си във Фейсбук.

И как ви се иска всички да повярват, че имате перфектната връзка и перфектната половинка.

А истината е малко по-различна.

Дами, специално към вас, с извинения, че ще спукам розовия балон, в който живеете с вашия приятел или… съпруг.

Мъжете ви са боклуци.

Отне ми време, години дори, за да направя това заключение, защото все се надявах, че има и свестни, че просто аз, моите приятелки, моите познати, сме каръци и нещо ни куца в отношенията с другия пол.

Сега живея по-спокойно, защото виждам вашите лицемерни връзки и се усмихвам широко, че не съм „обвързана с някой такъв.

Ще ви разкажа малко за вашите мъже, дами. За вашите любими, български мъжаги, вашите котенца, тигърчета и мечета, както ги наричате във Фейсбук. Защото ми е жал за вас и затова с какви гнусотии  от страна на половинката ви трябва да се примирите, само и само да заявите пред обществото, че не сте сами.

Давам ви шепа примери за вашите мъже, събирани къде от личен, къде от чужд опит, за да се замислите какъв човек ляга вечер до вас. Ще използвам псевдоними, за да не ме обвините, че развалям нечие лицемерно щастие. Сигурна съм, че която има малко акъл, сама ще сложи края.

Да започнем с Георги. Хубаво момче, на 24 години. Всички мацки са му в краката, но според коментарите му във Фейсбук, той има очи само за една – истинската жена на живота му, неговата приятелка. Момиче, наближаващо 30-те. Ежедневно Гошо пуска любовни снимки на семейната идилия вкъщи, но в свободното време пише на разни “пички“, отправя някой и друг комплимент и се опитва да си уговори среща за секс. На въпроса “ами гаджето ти“, отговорът е “ами ние точно днес скъсахме, вече не сме заедно“.  Както се сещате, Гошо си е с жената, но просто явно го сърби момчето да пробва и чуждо.

Да преминем към Борислав, 35-годишен мъж, работещ в голяма  фирма. Запознава се с момиче в столична дискотека, започват да излизат, харесват се, правят секс и всичко е повече от чудесно, докато един хубав ден Боби не си качва снимки от почивка в чужбина, на която е с жена. Връща се  в България и веднага търси момичето от дискотеката. На въпроса “Каква е тази с теб“, Борислав спокойно отговаря, че това е приятелката му, за която обаче е пропуснал да спомене вече толкова време. Но пък  обичал секса и в името на любовта не можел да се лиши от другите жени.

Тодор. 28-годишен мъж, разведен, с деца, популярна личност, затова ще ви спестя работата му. Тошко е мъжът мечта – красив, умен, забавен, секси, известен, недостъпен… все пак  последното се оказва под въпрос. Започва да си комуникира в социалните мрежи с момиче, харесват се, виждат се, на срещата споделя, че наскоро е приключил връзка, към която нямало връщане назад никога, жената дори се била изнесла. Странно твърдение, при положение, че точно този ден тя му поства любовни послания на страницата във Фейсбук. Финалът, предполагам, ви е ясен. Тошко никога не се е разделял с приятелката си, просто е имал нужда от нещо друго.

Явор, на 26, управител на фирма. От две години има сериозна връзка с момиче, с което обаче често се карат и уж разделят. При една такава раздяла се запознава с друга девойка, и отново срещи, прегръдки, целувки, секс, всичко е прекрасно и продължава точно две седмици. След това Явор се връща при бившата, но решава да го запази в тайна от другото момиче, щото е як пич и може да върти две. Е, за зла участ, най-добрият му приятел, без да иска го издава пред втората девойка, че е обвързан мъж.

Александър, на 44, преуспяващ бизнесмен. Има зад гърба си един развод, по настоящем живее с новата си приятелка, заедно са от 3 години. Това, разбира се, не му пречи да е в постоянно търсене на нови жени, които да прекарат поне нощта с него. Води ги по хотели, а понякога и в офиса си, за по-екстремно. За пред тях, той е необвързан, но ако някой се добере до истината казва, че приятелката му е “нищо сериозно“ и щом е тук, значи няма интерес да е с друга. Чист оратор.

Списъкът с такива примери, повярвайте, е ужасно дълъг. Историите са различни, но финалът винаги е сходен. И няма значение от възрастта, нито от семейното положение, нито от  работата.

Тези хора, описаните горе, са нечии съпрузи или приятели.

Те имат наглостта да лъжат за чувствата си, да нараняват и да наглеят, само да си задоволяват нагона.

Някоя жена всяка вечер ляга сгушена до такъв мъж, мислейки, че той е само неин, че когато работи до късно е, защото мисли за семейството, а не защото ходи да оправя друга, или по-лошото – да прегръща друга, казвайки й, че „жена ми нищо не значи за мен”.

Дълбоко вярвам, че има и от ”другите” мъже, но се притеснявам, че преобладаващата част са боклуци като гореописаните.

А предполагам е тъжно да си легнеш до любимия човек, да те целуне с устните, с които досега е целувал и лъгал някоя друга, чужда жена.

Та, този текст, бързам да кажа, че не е отмъщение към някой бивш, нито ви пиша от името на наранено девойче, което иска да сподели мъката.

Само искам да кажа на част от вас, момичета, че фалшивата любов за пред хората във Фейсбук, виртуалните сърца и целувки, няма да ви донесат щастие. И със сигурност ще сте по-добре сами. Поне няма да сте унизени от някой мизерник, който уж много ви обича.

Защото… мъжете ви са боклуци.

П.С. А да, и да живее Фейсбук, че иначе нямат хващане…

Коментирайте във Фейсбук
Close