fbpx

Момичето, което те обича

Момичето, което те обича, ще стане малко преди теб. Ще те погледа тихо, докато спиш и влюбено ще се усмихне. Ще ти направи любимата закуска, вместо да чака да я направиш ти. Ще те събуди с целувка и с аромат на топло кафе.Момичето, което те обича, ще ти звънне, когато му залипсваш. Няма да чака винаги първи да се обаждаш ти. Ще ти пише закачливо, ще ти казва колко те обича, ще те цени.

Момичето, което те обича, ще го прави без да иска първо да й свалиш звезди. Тя няма да чака винаги да й подаряваш цветя, да й правиш изненади, да я водиш на вечери само ти.

Момичето, което те обича, с радост ще те заведе на вечеря, на любимото ти място, ще сподели времето си с теб. Ще ти пише от време на време любовни бележки и ще ги оставя в обяда, който приготвила е специално за теб.

Момичето, което те обича, ще те гледа със сърце, а не с очи. Тя ще ти прощава, ще те приема такъв, какъвто си, не ще те промени. И даже твоите косури ще превърне в най-симпатичните черти.

Момичето, което те обича, ще ти бъде вярна. Без значение колко ще искат да я имат и думи я омайват, в нейните очи си само ти.

Момичето, което те обича, понякога ще те ядосва. Ще бъде крива, луда, ще се сърди, ще спре да ти говори, даже може да крещи. Ала помни, че момичето, което те обича ще се разкае и винаги ще ти се извини.

Момичето, което те обича, ще те чака вечер да се завърнеш вкъщи. Приготвила любимата вечеря, две чаши с вино, ухаеща на истинска любов. Тя няма да те пита нищо, а само ще те прегърне и с целувката ще те дари. Защото тя ще знае от какво най-много имаш нужда след тежкия работен ден.

Момичето, което те обича, ще ти прощава за всяка лоша дума, за всичките сълзи. Тя ще умее да забравя, защото всеки в този свят греши.

Момичето, което те обича, ще прави всичко това, а няма да чака да го правиш само ти. Защото в любовта няма значение мъж или жена си.

И момичето, което те обича, ще преобърне света за теб, както би го направил и ти.

Close