fbpx

Много любов очаква една зодия на 19 октомври

Овен

Опитайте се да намалите активността до минимум. Сега не е момент за показване на мускули. Имате нужда да се разтоварите психически.

Телец

Този петък ще ви се наложи да работите за двама. Има някои задачи, които не признават времето. Всичко, което направите, ще бъде за ваша полза, не го забравяйте.

Близнаци

Днес ще ви бъде върнато, отдавна забравено добро. Не благодарете прекалено. Вие сте дали много повече, отколкото предполагате.

Рак

Този петък помислете какво може да подобрите в храненето, начина си на живот и дори отношението към нещата във всекидневието ви. За ваше успокоение може да посетите личния си лекар.

Лъв

Посветете този петък на красотата. Измерението, в което ще се прояви, е изцяло ваш избор. Денят позволява докосването до нови сфери, които до момента не сте познавали.

Дева

Някой ще се опита да разкрие ваша тайна, а на вас ви се споделя. Бъдете внимателни, защото желанието на отсрещната страна е единствено да се информира, а не да ви помогне.

Везни

Този петък не тръгвайте с голямата кошница и не споделяйте своите намерения дори с най-близките си. Понякога споделените идеи губят от енергията си. Изчакайте първо да се сбъднат.

Скорпион

Не бързайте да разкривате ваша тайна. Още не сте готови да извадите всичко на бял свят. Много вероятно е да научите разочароваща новина. Хубавото е, че така ще ви се отворят очите.

Стрелец

Това е ден, в който е добре да не разкривате до край възгледите си. Много скоро може да има промяна в обстоятелствата, която да промени позицията ви.

Козирог

Този петък във всичко спазвайте златната среда. Ако ви се излиза извън рамките, нека това обхваща дейност, която не включва други хора.

Водолей

Денят предполага завръщане към миналото, но все пак не бъдете прекалено сантиментални, но си извадете поука от родовата памет. Има какво да научите.

Риби

Този петък е добре да се постараете да изпълните всичко, което чака приключване повече от две седмици. Рискувате да се натрупат прекалено много отговорности.

Текст:https://www.iwoman.bg

Коментирайте във Фейсбук
Close