fbpx

Месечен хороскоп за януари 2018

Овен

През първия месец от Новата година е добро време за довършване на останала работа от изминалата година. През първите две седмици направете ясни планове за следващите месеци, като очертаете конкретни стъпки. Имайте предвид, че спазването на графика ще е основно изискване за успеха ви. Още в самото начало на периода ви очакват съществена промяна в жизнените обстоятелства, любовни изненади и промяна в служебното положение с положителен знак. Достатъчно е само да бъдете изпълнени с правилното отношение и съответните действия, които да го подкрепят, за да се случат нещата по най-добрия за вас начин. От нивото ви на активност през първите дни на месеца ще зависи неговото протичане и завършек, така че не се жалете. Имате сериозни шансове за служебен пробив. В здравословно отношение бъдете по-отговорни към организма си и не пренебрегвайте профилактичните мерки.

Телец

Новата 2018 година ще започне вълнуващо за представителите на знака Телец. Ще бъдете в центъра на събитията, но по начин, който ще ви позволи да се насладите изцяло на случващото се и да извлечете повече ползи, отколкото рискове. В началото на месеца забравете за плановете, защото рядко ще контролирате обстоятелствата. В личен план ви очакват не малко предизвикателства, но иначе всичко би било толкова скучно. Втората половина на януари бъдете по-скоро наблюдател, отколкото активен участник в процесите. Тогава най-удачен за вас ще е дипломатичният подход към нещата и вашата адаптивност. В работата разчитайте само на своите сили и отклонявайте предложения за сътрудничество, тъй като намеренията на отсрещната страна може да не са толкова чисти.

Близнаци

Ще ви се наложи бързо за приключите с празнуването, защото имате невероятни възможности пред себе си. Времето ви за почивка със сигурност ще бъде компенсирано, но наистина не си заслужава да губите прекалено много от енергията си на маса. По-резултатни сте по време на преговори, така че още от първите работни дни запретнете ръкави. Резултатите няма да ви оставят да чакате и ще имате първите поводи за радост още през втората седмица на януари. В служебен план ще имате сериозна възможност да заемете лидерска позиция, но за целта ще трябва да докажете качествата си.

Рак

Новата 2018 година предполага да се вслушвате повече в доводите на разума си, особено през първия месец – януари. Любовта е хубаво нещо, но тя трябва да носи положителни промени в живота ви и да не се налага да жертвате интересите си. Най-голямата ви задача сега ще бъде стремежът към стабилност във всички сфери от живота. Приключенията тогава са ви строго противопоказни. Разумът трябва да бъде изведен на първо място, а сърцето залъгвайте с повече книги или друг вид изкуство, който ви допада.

Лъв

Началото на годината ще бъде всичко друго, но не и скучно за вас. Ако имате планове за първите две седмици на периода бъдете готови за някои непредвидени промени. Добрата новина е, че след това всичко ще бъде точно, както сте го искали. Това важи най-вече за въпросите, свързани с личния ви живот. През втората половина от месеца се очертава възможност за смяна на професионалното поприще. Не му мислете много. Може да се наложи да съчетавате две дейности едновременно, докато решите окончателно на кое от заниманията да се посветите.

Дева

Равносметката от изминалата година ще ви постави на кръстопът през Новата 2018. Ще бъдете разкъсвани между служебните ви задължения и желанието да промените основно личния си живот и битието. Изборът е нелек, но до началото на февруари ще трябва да отчетете накъде клонят везните. Важното е да вземете решението сами, без да се влияете от съветите на роднини или приятели, колкото и близки да са ви те. В личния живот не форсирайте нещата. През януари няма да има особени перспективи за успех в тази област. Когато трябва нещата ще се случат, но не на всяка цена.

Везни

Новата 2018 година ще постави някои обстоятелства за преодоляване пред вас. Но това ще ви даде сериозно предимство пред конкурентите ви, така че усилията ще си заслужават и дори ще надминат очакванията ви, свързани с предстоящите резултати. Не планирайте голямо отпускане по празниците през януари, тъй като ще имате нужда да сте по-силни и съсредоточени. Опитайте се да се въздържите от прекомерната употреба на алкохол и тежка храна. Първите дни на периода са подходящи за действия, свързани с отказването от лошите навици и придобиването на полезни такива. Започнете деня с гимнастика или друго леко физическо натоварване. Ще видите как тялото ви бързо ще се приспособи към по-здравословния вариант за живот. През втората половина на месеца ще имате интересни преживявания с роднини и решаването на сериозен семеен въпрос. Всичко това ще сплоти семейството.

Скорпион

Безгрижно и изпълнено с удоволствия начало на Новата 2018 година очаква представителите на знака Скорпион. Пред вас ще се разгърнат много възможности за развитие, но няма да са ви необходими кой знае колко усилия, за да се възползвате от тях. Все пак съществува минимален риск да се отпуснете прекалено и да не успеете да се възползвате от своя шанс. Не го допускайте. В средата на месеца на хоризонта може да се появи стара любов. Не се изкушавайте да се върнете само защото се чувствате самотни. Трябва да сте сигурни, че ще получите това, от което имате нужда, а не просто да си запълвате времето, защото бързо ще ви омръзне. В края на периода от вас ще се изисква повече търпение заради действието на ваш възрастен роднина. Опитайте се да прецените ситуацията максимално трезво.

Стрелец

Началото на годината може да ви поднесе противоречиви събития, но лошото бързо ще остане зад гърба ви. Използвайте първата част от месеца за активно за решаването на въпроси, свързани с личния ви живот. Половинката ви ще има нужда от повече доказателства за вашата любов. Наблегнете на делата и превърнете някои от действията си в навик, ако искате да изградите стабилна връзка. Във втората половина на януари инициативността в работата ви ще ви донесе повече самочувствие и увереност, така че не пренебрегвайте усилията и в тази насока. Добре е да се замислите за повишаване на квалификацията ви. Не жалете време и усилия, за да достигнете едно по-високо ниво на развитие.

Козирог

Началото на годината съвпада с вашия личен празник, така че винаги сте привилегировани. Така ще е и тази година. Ще сте късметлиите на Зодиака през първия месец на Новата година. В първите дни на годината ще бъдете заобиколени от любов, а в първите работни дни ще имате своите шансове за изява, които ще доведат до изключително благоприятни резултати за вас. Важното е, да знаете какво искате и към какво се стремите. Така ще постигнете желания успех. В средата на месеца ще имате възможността да развиете своето хоби. Не отказвайте съветите на специалист, който да ви посъветва как най-добре да развиете интереса си.

Водолей

Още от първите дни на Новата година направете така, че да се заемете с нова дейност, която ще ангажира изцяло вниманието ви. Имате нужда от нова цел и смяна на сферата на дейност, за да се почувствате по-полезни… за себе си. През втората седмица на месеца може да преживеете промяна в личен план, което ще потвърди необходимостта от смяна на курса. Всичко, което е различно от досегашното ще ви бъде от полза, така че не се противете на новостите. Утешавайте се с повече досег до изкуство. Важно е да се грижите за това да имате повече време за почивка и сън. Това е от съществено значение за продуктивността ви, а тя ще бъде очаквана, както от началниците ви, така и от семейния ви партньор. Не пренебрегвайте нуждите на близките ви. В средата на месеца няма да ви е лесно да жонглирате с всички задължения, които ви се струпат, но ако се справите сега, ще може да си позволите един много дълъг период на почивка по-късно.

Риби

Януари ще бъде едно достойно продължение на последния месец на изминалата година, който ви предложи не малко предизвикателства, но и възможности. Запазете ритъма си на действие и ще може да извлечете още ползи от действията си. Възможностите не са перфектни, но ви да дават шанса да разнообразите ежедневието си и да опитате нова сфера на дейност. В средата на периода ще сте склонни да се измъчвате от съмнения, но сега може да сте сигурни, че сте поели в правилната посока. Намерете време да обърнете повече внимание на личния ви живот. Само така ще се чувствате максимално уверени и ефективни, за да продължите напред.

Прочети още : © Actualno.com

Коментирайте във Фейсбук
Close