fbpx

Месечен хороскоп за Май 2018

Овен

Това е месецът, в който трябва да запретнете ръкави и да изчистите всичко, което е останало недовършено от последния период. Съвсем скоро ще дойдат летните месеци и недовършената работа може да се превърне в сериозна пречка за плановете и намеренията ви за почивка. В личен план не се хвърляйте с главата напред. Струва ви се, че сте готови да преминете планини заради любимия ви човек, но това е само утопия. Сега е време да разположите приоритети си по местата. А вашите желания са на първо място. Само, стъпили върху стабилна основа ще сте способни да изградите здрава връзка, която да задоволява личните ви потребности за щастие. В здравословно отношение не пренебрегвайте сигналите на тялото, които ви подсказват, че е време да се бъдете по-отговорни към организма ви. Вие най-добре знаете какво да направите, за да се чувствате по-добре физически.

Телец

Този месец ще ви постави на кръстопът. Разкъсвате се между отговорността в настоящата ви работа и хобито, което ви доставя несравнимо удоволствие. Проучете добре условията, в които ще живеете ако се оставите на любимата си дейност. Ако има хора, за които носите отговорност – не пренебрегвайте този фактор. Месецът ще ви дари с много вдъхновение, което е по-скоро изключение. Не си мислете, че през цялото време ще е така. В средата на периода е добро време да започнете сериозна промяна в начина ви на живот, което включва по-здравословно хранене. Редовните физически упражнения трябва да станат неразделна част от всекидневието ви. Самостоятелните представители на знака ще получат трогателен израз на любов. Помислете дали може да отвърнете със същото преди да започнете да грабите с пълни шепи.

Близнаци

Това е месец, в който да поставите точките по местата им. Бъдете напористи, но и гледайте реално на нещата и най-вече на възможностите ви. Бъдещето много скоро ще ви покаже дали сте поели във вярната посока. Ако сте искрени в желанието си няма какво да ви спре. Не забравяйте, че на всеки път има известни препятствия. Нека вашите ви служат единствено за вдъхновение, а не за отказване. В личен план ви предстои грандиозна битка за право на територия и време, в което да правите това, което ви е на сърцето. Бъдете сигурни, че имате пълното право за тази свобода и я отстоявайте до край. В здравословно отношение не си правете експерименти с диети. Придържайте се към общоприети правила, като избягвате газирани напитки, прекалено много тестено и сладко.

Рак

Този месец ще си дадете сметка, че сте загубили някои важни за вас неща, но в замяна сте спечелили други. Ако не се фиксирате прекалено ще си дадете сметка, че спечеленото е по-важно от това, което сте загубили. Лошото е, че сте склонни към меланхолия и може да поемете в грешна посока. Хубавото е, че празничният месец ще ви предостави много слънце и поводи за празнуване с партньора ви, което ще спомогне да насочите мислите си в правилната посока. В средата на периода ви очаква сериозна работа. Ще трябва да направите някои жертви с личното си време, но те ще бъдат компенсирани в бъдеще. В здравословно отношение не ви очакват притеснения и проблеми.

Лъв

Това е месец за раздяла с нещата, които ви теглят назад. Може да има някои драми, тъй като ще сте непоколебими, но нека това не ви разколебава. Бъдете верни на инстинкта ви за оцеляване. Вие най-добре знаете от какво имате нужда. Партньорът ви ще ви подкрепя в решенията ви, така че няма защо да изпитвате угризения, свързани с други хора, дори ако са ви роднини. В средата на периода ще имате сериозна възможност за увеличаване на доходите ви. Работете неуморно. Почивката няма да ви се размине и обещава да бъде незабравима. В здравословно отношение не прекалявайте с алкохола и мазните храни. Освен това не се претоварвайте прекалено по време на тренировки.

Дева

Това е месец, който ще внесе в живота ви абсолютно нови неща, хора и събития. Бъдете усмихнати и благодарни, че всичко това ви се случва. Въпреки че ще има моменти на умора, може да се спокойни, че случващото е истинско щастие и събирайте сили, за да му се наслаждавате. Самостоятелните представители на знака може да бъдат изкушени от интересна личност, която ще ги въведе в един нов свят на изкушения. Не му мислете много, особено ако сте взели всички предпазни мерки, които са необходими. В здравословно отношение сте достатъчно отговорни към тялото си. Не се захласвайте по модерни храни и напитки. Дори да не са опасни те имат своите естествени еквиваленти и не струват толкова скъпо.

Везни

Този месец може да се почувствате уморени. Ако усещате, че сте на границата на своите лимити направете всичко възможно да си вземете почивка. Не се съобразявайте с другите, а с вашите собствени нужди, особено ако имате и физически оплаквания. Здравето е най-важно и нищо и никой не може да го компенсира. В семейството назряват сериозни въпроси за решаване. Няма голяма вероятност за отлагането им. Най-важното е да сте сигурни, че сте взели решение на „трезва“ глава. Емоциите не са добър съветник, особено в дългосрочен период.

Скорпион

Това е време за действие. Ако не вземете мерки сами обстоятелствата ще се подредят така че ще ви накарат да се задействате. Настоящето не е особено розово, но би могло да премине в по-добри краски. За това се иска вашето съдействие. Месецът е време, в което ще ви бъде дадено, но само вие ще решите дали искате да влезете в кошарата или не. Занемари ли сте някои важни аспекти от живота, които са тясно свързани с личното ви щастие, така че се вземете в ръце и направете така, че да имате повече поводи за усмивки. Не че другите не съществуват, но само наш е изборът върху кои ще акцентираме. Освен това е време да помислите за това как ще прекарате лятото. Възможно е ваш приятел да ви улесни с предложение за гостуване. Не му мислете много.

Стрелец

Месецът ще стане повратна точка в живота ви. Ще продължите напред, изоставяйки минало, с което трябва да скъсате, за да реализирате замисленото. А то е толкова много. Сега важно да начертаете най-важните стъпки и да напредвате внимателно, разумно и без да прибързвате. Ако пришпорите събитията може да допуснете грешки и това да ви разочарова. В личен план гледайте на нещата по-скоро като на забавления. Сега не е време да кроите големи планове в личния живот. В края на месеца ви очаква събитие, което ще ви даде шанс да станете по-добри, толерантни и да се издигнете на едно ново по-високо ниво в духовно отношение.

Козирог

Този месец ще ви наложи някои промени, а може би не… В момента, в който си мислите, че нямате полезен ход на хоризонта ще се появи възможност, която не сте и мечтали. Важното е да издържите до тогава. Приятелите ви ще ви подадат ръка, каквото и да се случи. Очаквайте подкрепа от човек, за когото не сте и предполагали, че може да постъпи толкова мило и грижовно спрямо вас. В средата на месеца направете справка за финансите, с които разполагате. През целия период е добре да сте пестеливи, за да може да реагирате адекватно на внезапно появила се възможност за инвестиция. В личен план всичко ще е мед и рози, но в края на периода помислете как бихте могли да се отблагодарите на партньора ви за цялата любов, с която ви е дарил.

Водолей

Този месец ще бъде един от най-динамичните в годината. Каквото и да се случва помнете, че и това ще мине. Пазете нервите си, не се подавайте на провокации. Имайте пълно доверие на интуицията си, но и се вслушвайте в разума. Важно е да разчитате на собствените си сили, но не отказвайте съвет на близък човек. Отпускането и бягането от проблема няма да ви помогне. Колкото и да е трудно достойната ви реакция и влагането на всичките ви сили и умения, на които сте способни сега, ще ви осигурят едно спокойно бъдеще в близките месеци.

Риби

Месецът ще ви предложи набор и разнообразие от събития, от които може да ви се завие свят. Ще трябва да се постараете да сте във форма, тъй като предложенията ще са много и ще е грехота да не участвате във всички приключения, които ви се предлагат. Периодът е подходящ за пробване на силите в нови дейности, които до скоро сте смятали за хоби. Имайте пълна вяра и самочувствие дори за сфери, за които не сте много сигурни, че сте добри. Истината е, че сте много добри и сега ви предстои да го покажете. Усмивката ще е най-пленителното украшение, а добронамереността ви ще отвори много врати пред вас.

Close