fbpx

Месечен хороскоп за декември 2017

Овен

Декември ще продължи в същия дух, който са носили последните седмици на ноември. В първите дни на новия период все още няма да сте господар на обстоятелствата, но това не бива да ви тревожи. Спазвайки правилата и придържайки се към нормите няма да претърпите никакви загуби. От 3 декември Меркурий започва своето ретроградно движение, така че най-добре за вас ще бъде да се заемете с всичко недовършено. Начинанията ще трябва да изчакат до 23 декември. С напредването на дните и към средата на месеца напрежението ще отслабва и ще се чувствате повече господар на живота си. Колкото и парадоксално да звучи повечето дисциплина ще ви носи удоволствие, вероятно заради резултатите, които ще виждате, че постигате. Към 20 декември може да се каже, че ще отпускарския сезон за вас. Никой няма да ви закача за нищо и ще може да съобразявате програмата си само с вашите собствени желания. Последните дни на декември ще донесат повече романтика и мечти в живота ви. Заедно с това обаче трябва да се пазите от нереалистични желания, тъй като може да направите погрешни стъпки.

Телец

Декември започва с нов период в живота ви. Сега сте свободни да подредите всекидневието ви по ваш вкус. Може да се огледате за възможности за далечни пътувания. Ако получите такава покана от ваши приятели или близки, които живеят в чужбина не се колебайте. Други представители на знака ще бъдат заинтересовани да продължат развитието си областта на висшето образование или да научат нов език. Все пак внимавайте целите, които си поставяте да бъдат постижими. В средата на месеца съществува риск да се отидете прекалено далеч в желанията си и да се заемете с нещо, което не е по силите ви. В личен план внимавайте да не се свържете с човек, който може да се възползва от вас. Задайте си въпроса какво давате и какво получавате, за да не се въвлечете в неравностойна връзка. Освен това не се подавайте на настойчивите молби на бивш партньор да се съберете отново. В последните дни на декември късметът ще е на ваша страна, заради ваши предишни заслуги към дадени хора. Сега ще е техен ред да направят нещо полезно и добро за вас.

Близнаци

По-успешната част от новия период за вас ще са първите дни на декември. Имате солидна основа, но не мислете, че тя е достатъчна за вашите успехи. Ще се наложи да положите още някои усилия, за да убедите, че заслужавате да получите това, което ви се полага. Трудностите ще идват от това, че в същото време ще бъдете изкушени с други приятни дейности, които може да отнемат от времето и концентрацията ви. Гледайте да издържите в добро темпо, за да може заслужено да се потопите в предпразничната атмосфера. От средата на декември направете така, че партньорът ви да бъде в центъра на вниманието. Помислете добре за подаръците, които предстои да си размените. Ако искате да кажете нещо важно на половинката си най-добре използвайте за това общуването и сериозния разговор, а не намеците, поднесени чрез подаръци. Не забравяйте, че Господ обича смелите.

Рак

Не винаги нещата ни се поднасят на тепсия, но така е много по-сладка победата. Това ще важи за представителите на вашия знак през декември. Най-важното, особено през първите дни на новия период е да не се отпускате, да не се отчайвате и да не се предавате, особено ако вече сте преминали половината път. Друга изненада може да бъде това, че очакваното няма да е в мащаба, който сте очаквали. Разбира се нищо от случващото се няма да е фатално. В средата на периода просто от вас ще се иска да сте малко по-гъвкави, за да се нагодите към промените и да преминете през периода без загуби. Най-важно ще е психическата ви нагласа. Може да се каже, че както виждате нещата, точно такива ще бъдат те. Така че – по-ведро. Във всеки случай не се изкушавайте да лекувате душевните рани с пазаруване, за да ви останат достатъчно средства за това, което сте замислили за празниците. Бъдете умерени и мили с любимите си хора, обичайте ти ги така, както бихте искали те да обичат вас.

Лъв

През този месец събитията може да ви се сторят доста противоречиви. От една страна това е добре, защото в по-трудните моменти със сигурност ще знаете, че много скоро слънцето ще изгрее и на вашата улица. За целия период е валидно правилото да не правите прибързани изводи. Предпочитайте да действате, съгласно опита си, а не предположения. Ако вече веднъж сте се опарили в подобна ситуация, не си правете илюзии, че сега нещата ще са различни. Потъването в илюзии може да ви подхлъзне по пътя напред. В средата на периода не се колебайте да потърсите съдействие от страна на ваши роднини при решаването на семеен въпрос. Завръщането на взаимността в семейството е хубаво нещо не само преди празниците. Опитайте се да затвърдите отношенията си в дългосрочен период. В края на периода бъдете внимателни с парите. Не давайте големи суми назаем, както и не излизайте с много пари за пазаруване. В дните от 3 до 23 декември се въздържайте от покупка на техника.

Дева

Този месец ще бъде изключително успешен за онези от вас, които се занимават с посредническа дейност и услуги. Творческите натури ще имат своя възход. Може да ви се наложи да поработите изключително, но вдъхновение няма да ви липсва, така че като цяло процесът ще ви донесе повече позитиви. Освен това резултатите ще имат своя дългосрочен ефект. Колкото и да сте заети личният ви живот ще напомни за себе си, така ще направете и невъзможното, за да може партньорът ви да не се чувства самотен или отхвърлен. В средата на декември може да научите интересна новина, която да ви накара спешно да промените плановете си. Каквото и да се случва – не забравяйте, че е за добро. В здравословно отношение не е време за диети, но може да се опитате да промените начина си на хранене. Вместо да купувате тестени закуски, заредете чантата си с ябълки и моркови или други плодове или зеленчуци по ваш вкус.

Везни

Тайната на успеха ви през този месец ще е последователността. Успешният край на годината до голяма степен ще зависи от вашата последователност и умението ви за компромиси. Дните до 10 декември ще трябва да проявите повече самодисциплина, но това наистина е нищо с наградата, която ви предстои да получите. Колкото и странно да звучи средата на месеца е добро време за самообучение. Не се колебайте да се втурнете в нова дейност. От там може да ви хрумнат много интересни идеи и дори да осигурите голяма част от подаръците за празниците за близките ви и приятелите. Ако не може да изберете от два варианта за празнуване – изберете третия. Така ще сте сигурни, че не сте ощетили никого. През целия период бъдете внимателни с парите, не харчете прекалено много за подаръци. Въздържайте се от купуването на техника в периода от 3 до 23 декември.

Скорпион

Декември започва спокойно за представителите на знака Скорпион. Ще бъдете изключително спокойни и свободни, но има опасност точно това да ви подведе. Ако искате да постигнете повече ще трябва да се заредите с много търпение и настойчивост. Дисциплината също ще е важен елемент от всекидневието ви, ако имате намерение да приключите с по-важните служебни дела до средата на месеца. Тогава вече ще може да се радвате на известно облекчение, както и да внезапни събития, които ще формират характера на събитията във ваша полза. Самостоятелните представители (а и не само) на знака ще има изключително силни преживявания в любовната сфера. По много и от всичко ще е девизът на дните от средата на декември. Не бързайте да давате сърцето си, но ако ви предлагат нещо повече няма причина да се лишавате от него. В празничните дни ще бъдете изненадани колко много хора са се сетили за вас, не само за да ви поздравят, но и да ви зарадват с подаръци. Ако не смогвате да отговорите по подобаващ начин, използвайте таланта си и сътворете нещо мъничко, но от сърце с вашите собствени ръце.

Стрелец

Декември ще бъде наситен с приятни събития месец за вас. Някои от представителите на знака все още празнуват, а дните около рождения ден винаги са изпълнени с промени и нови предизвикателства. Фантазията ви ще е на изключително високо ниво. Вероятно ще е полезно да отделите време, за да обърнете повече време на плодовете на въображението и да видите кои от тях може да започнете да реализирате веднага. В интелектуално отношение най-силни дни ще бъдат тези в средата на месеца. До тогава не се отпускайте с мисълта, че настъпват празници. Сега ще имате желание да изпробвате силата на волята си. Внимавайте това да бъдат неща, които действително са полезни за вас. Не се случват често момент, в които човек да е на толкова високо ментално ниво, така че обърнете повече внимание на процесите, които се случват – записвайте идеите си и не спирайте с търсенето на начини да ги реализирате. Много вероятно е всичко да ви се отдава с лекота, така че няма усетите неприятния аспект на натовареността. С напредването на дните ще нараства и активността ви, така че ви очаква един много резултатен декември с празничен блясък и обаяние.

Козирог

Декември започва активно и с някои изненадващи събития, които вероятно няма да са по вкуса ви. В първите дни на периода на преден план ще бъдат събития, свързани с работата ви. Има вероятност да изникнат забравени грешки, които ще трябва да поправите сега, преди празниците, за да имате достатъчно време за планиране на празнуването и избирането на подаръци. Направете си стриктен график и не се отклонявайте от него. Средата на декември ще ви позволи да си поемете въздух и може да се каже, че тогава започват същинските празници за вас. Дори да се появят неочаквани задачи инерцията, която сте набрали ще ви позволи да отбележите преднина пред конкурентите ви. В труден момент може да разчитате и на подкрепа от страна на роднините. Като хора на зимата и специално на декември съвсем логично последните дни на месеца ще са най-щастливото и незабравимо време за вас. Сега семейните разногласия ще се решават с лекота. Някои може да бъдат приятно изненадани с новина за попълнение в семейството. Ако планирате да си вземете домашен любимец зарадвайте децата, като осиновите някое бездомно куче или коте.

Водолей

Задачата ви през този месец ще бъде да извлечете, колкото се може повече позитиви от случващото се около вас. Със сигурност няма да ви е лесно, тъй като движението ще е непрекъснато и натоварването няма да е малко. В първите дни на периода ще трябва да сте максимално адаптивни и гъвкави. Използвайте дните до 10 декември за довършителни дейности в работата. В средата на месеца заложете на сравнително нови познанства. От тях може да извлечете полза за проява на вашите качества и умения. Средата на декември и дните след това, съвсем логично посветете на семейството. Предстоящите празници може да не са едни от най-бляскавите, но със сигурност топлината и уюта и това, от което имате нужда. Не хвърляйте силите си в излишни приготовления и подаръци. Естествеността ще бъде вашата основна магия.

Риби

Декември започва по интересен начин за представителите на знака Риби. От една страна обстоятелствата ще са щедри към вас, ще имате много възможности за реализиране, но от друга – времето няма да ви достига и е възможно да се почувствате претоварени от всички събития, които ще се струпат. Възможно е да се объркат ваши планове, свързани с пътуване в чужбина. В личен план обаче нещата ще вървят като по вода. Мнозина ще се чувстват още по-сигурни и защитени във връзката си, а това ще им даде криле, за да се справят с натрупалите се задачи. В личния живот събитията ще се развиват стремително. Не всичко ще върви като по вода, но за щастието е нужно да се прескочат някои перипети понякога. Може да се доверите на партньора си изцяло. От негова страна ще ви бъдат спестени някои притеснения относно задачи, с които сте се справяли сами. Не забравяйте, също, че както си представяте нещата – така и ще се случат.

Коментирайте във Фейсбук
Close