fbpx

Любовта, която заслужаваш

Понякога е лесно да се установим с някого и да забравим за любовта, която заслужаваме. Това е писмо за мен, за вас и за всеки, който се нуждае от напомняне как изглежда тази любов – любовта, която заслужаваме!

Заслужавате повече от някой, който се мести на другата страна на леглото, оставяйки ви да се страхувате от мисълта за сутринта, напомняйки ви, че пиянското желание изглежда различно на следващата сутрин. Заслужавате някой, който ще се събуди и ще иска да докосне нежните ви бузи там, където ги огрява пробиващата през щорите слънчева светлина. Някой, който ще ви казва колко сте красиви, когато спите, когато сте ядосани или когато плачете на любимия си филм, макар и да го гледате за стотен път. Заслужавате някой, който ви цени за всичко, което сте. Някой, който иска да остави светлините включени, за да ви се наслаждава.

Заслужавате някой, който не се съгласява с вас през цялото време, но когато спорите и двамата имате чувството, че се побутвате взаимно, за да се превърнете в най-добрите си версии. Някой, който иска да седи и да си говори с вас до зори за новото начало, за желанията, за непознатото, за неописуемото усещане за екстаз. Някой, който знае, че допирът на топлата кожа понякога говори повече от хиляди разговори. Заслужавате някой, който е също толкова независим и вдъхновен като вас, че дори и повече. Някой, който ще ви вдъхновява. Някой, който ще ви вярва достатъчно, за да ви дава пространство да се развивате. Някой, който ще ви тласка по пътя към разбирането, ще ви кара да забравите за срама и ще ви изпълва с кураж.

Заслужавате най-доброто за себе си и това ще бъде различно от нещата, които имат другите. Въпреки че ще трябва да прескочите някои препятствия, за да стигнете до там, да се борите със сълзи и да изтърпите самотните нощи, когато достигнете до това, което заслужавате, нищо друго няма да има значение. Имайте вяра, че ще дойде време, когато всичко ще бъде наред.

С обич,
Една жена, на която й пука

Close